![]() |
WTF graficka od papira? Stvarno se daleko otislo s tim hypom?!
|
Jebate, treba to odstampat, pa nalijepit!!
|
je,je...a sve to je počelo sa onim likom koji je napravio mobač od papira za jednkratnu upotrebu.....pa stvarno ..ljudi idu iz krajnosti u krajnost..malo pa čemo imat procesore od papira,RAM-e od papira...i to sve za jednokratnu upotrebu..osobno mišljenje : GLUPOST !!!!grafičke od papira???svašta...
to če možda bit korisno za kojih 50 god...budučnost...a budučnost je blizu...;) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
vi ste budale...
u vrijeme kada informaticki otpad postaje problem broj jedan u zemljama kao sto su japan papirnate komponente su jedna od pametnijih stvari u posljednje vrijeme........ cisto sumljaam da je ta grafulja jednokratna :) |
pa ak japanci imaju tone i tone informatičkog "smeća" pa nek daju nama....nekaj bi se sklopilo od tog sveg...neš bi dali slabijim školama,bolnicama itd....vuk sit ,ovce na broju ne??...ionak pol tih budala ima doma konzole (ne mislim da su konzole loše ali...???wtf....konzolitis sucks...)....PC rulez....4ever.....:beer:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
malo recikliraju, izvlace zlato s kartica i slisno...kad to obave ostane gomila totalno neupotebljivog smeca.gledao sam na tv-u, procesore prodaju amerima da stavljaju u igracke :) |
pametni ljudi.....svoje smeće prodaju amerima..:D
Prije 5 godina japan je bacao godisnje 5000 kompjutera. A tek danas....
|
danas je tih 5000 sa još par nula :) ...kvragu oni si mogu priuštit da mijenjaju komp svake godine....a ja koristim svoju kantu već skoro 2-3 godine...samo mijenjam hardveralije...:D
Vec tada je postojao veliki ekoloski problem i naveliko se planiralo proizvodnja komponenti koje se daju reciklirati.
Covjece trebao si vidjeti kako izlgeda smetliste kompjutera.... kolko god pogled seze - monitori. |
:D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |