PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Upozorenje Gigabyte x1600pro silent pipe iz vemila (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36876)

6Finger 02.04.2006. 23:34

Upozorenje Gigabyte x1600pro silent pipe iz vemila

Evo ako je netko kupio ovu karticu i ima s njom problema neka je slobodno izreklamira vemilu i vrati nazad. Mene su dobro izludili ( tri nove kartice su mi dali ) dok mi na kraju nisu dali SLIENT PIPE 2.
Uglavno cjela je serija u banani, taj pasivni hladnjak nije u stanju ohladit tu karticu ( unatoc dobro provjetrenom kuchistu ) te ima dodatnih greshaka kao npr. vga izlaz ili uopce ne upali monitor ili ga upali tek kad dodje do windowsa.

Jedini problem kod ove silent pipe 2 je sto ima masivniji hladnjak i zauzima i jedan pci utor, takodjer je nesto malo downclocana.

Ako vam serviser samo izvrti mark i rece da je kartica ispravna ( a to ce se i dogoditi ) inzistirajte i sta ja znam snađite se.

Smarty 03.04.2006. 13:38

Lol cak 3 grafe si prominija :D Taj vemil je totalno u ku..u. Kakva ti je sad ta silent pipe 2, kakva je u 3dmarku i kakve su temp?

G0RKI 03.04.2006. 14:13

Okani se Ve-mila dok ti je na vrime...sve je dobro dok ne ides provodit garanciju (reklamirat). Ja san se zakleja da necu nikad vise u njih kupovat...rađe cu narucit u ZG i platit postarinu ako triba nego u njih otic i kupit!

piNheaD 03.04.2006. 16:19

Citiraj:

Autor G0RKI
Okani se Ve-mila dok ti je na vrime...sve je dobro dok ne ides provodit garanciju (reklamirat). Ja san se zakleja da necu nikad vise u njih kupovat...rađe cu narucit u ZG i platit postarinu ako triba nego u njih otic i kupit!

Hebate nemoj me strašit,iden u subotu kupit 2GB memorije :D
iz Ve-mulja zasad iman samo hard,ostalo iz Binga...

h3lld 03.04.2006. 19:21

meni je ve-mil u osijeku bio jako fer i nemam nista protiv njih, tamo sam nabavio dosta komponenti i uvijek je sve i s reklamacijom i tu i tamo eventualnim popustom bilo sve u najboljem redu.

dmd-0 03.04.2006. 19:54

meni također...ok, nisam još ništa morao reklamirati a dosta toga sam kupovao....i sve radio oke....

FERRYS 03.04.2006. 20:33

ja bas imam za reklamaciju 2x256kingmaxa hc500 pa bum bas vidil kaj ele ovi u karlovcu

6Finger 03.04.2006. 21:48

Ma ne korektni su sto se tice zamjene na reklamaciji
i samo da se zna kupio sam dosta stvari kod njih i cak dosta prijatelja odveo po cjele konfe

ali

Valjda od GIGABYTE-a dobivaju SKART robu istu sam stvar imao s dvije socA
maticne. Dali mi ih nove zapakirane dosao doma nerade, pa sam dobio zamjenu za epox al sam popusio garanciju.

6Finger 03.04.2006. 21:51

Citiraj:

Autor Smarty
Lol cak 3 grafe si prominija :D Taj vemil je totalno u ku..u. Kakva ti je sad ta silent pipe 2, kakva je u 3dmarku i kakve su temp?

Ma odlicna je ima nekih 50 bodova manje u marku ali sasvim nebitno,
Najvaznije ovaj pasivac je uspjeva ohladit bez problema jer je skroz drugacija koncepcija hladnjaka.

domy_os 03.04.2006. 21:58

Daj baci neku sličicu. :)

technix 03.04.2006. 22:16

Ja prije 6 mjeseci kupovao gainward 6600gt u ve milu u Os, izvalio u keshu 1300kn, dođem doma i izvadim karticu kad ono čuda - na hladnjaku momačka ogrebotina veličine 3cm, folija u kojoj je bila kartica pohabana i zaljepljena sa kontra strane. Što je najsmješnije u toj priči, vratim karticu i pitam ih jel možda bila korištena (naravno da je) i dobijem odgovor "pa moguće je"...: bonker2

FERRYS 04.04.2006. 11:17

ja sam u rijeci uzimal dosta robe od njih, nosil sam im gigabyteovu sc A maticnu na kojoj je riknula mreza , zamijenili je sam kaj sam cekao preko mjesec dana...

Matesonik 05.04.2006. 08:32

od njih sam kupil gigabyte x800 passive...nema nikakvih problema zasad...a osim proca i chipseta je jedini vent na napajanju!

edit: h3lld :cool: avatar, di si ga naso??

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46.