![]() |
UPOZORENJE
...danas dobijem mail od prijatelja iz Bugarske koji mi je napisao ovo..Dobil sam mail gde pise UPOZORENJE!!!! Narednih dana morata paziti da ne otvarate mail zvan invitation bez obzira ko vam to salje. To je virus koi otvara olimpijsku baklju koja izgori tvrdi disk na PC Ovaj virus dolazi ce od osoba koje imate u adresaru, obavezno obavestite vase prijatelje. Ako dobiete mail s imenom invitation ne otvarajte nego odmah brisite...nezna bas hrvatski pa nezamjerajte....eto samo to..:eek: :eek:
|
hmn a kako ce spaliti hard ?
Imho to je nemoguce isto kao sto je nemoguce spaliti i ostale komponente u kompu jer taj trojan treba prvo uci na komp pored antivirusa i onda treba povisiti napon..... imho patka. |
moze biti...ali takav je on mail dobio i ja samo prosljedio
|
dobro cod veli, ne živimo prije 10 godina da virusi formatiraju diskove, pale procesore i matične i slično..
al dobro, možda je neki super-ultra-dobar-profinjeni trojanac koji to i možda može.. nebum otvaral :) |
Zašto na ovom upozorenju ogromnim crvenim slovima piše HOAX? :rolleyes:
|
neznam samo sam to dobio ...a sad sta bude da bude!!
|
ah .. trenutno je nekaj drugo aktualno
Citiraj:
|
Citiraj:
|
strava su
|
Meni e jedino nejasno kako netko sa imalo zdravoga razuma i imalo logike moze vjerovati u takve gluposti...
Ja mislim da "trojan" koji bi ti trebao spaliti proc bi trebao biti ili visa sila ili grom, a sto se tice ovih sendaj na 10 ljudi odjebo sam par frendova bas zbog tih gluposti... Ae da je neka plemenita akcija ali sranja tipa biti ces sretan u zivotu odma brisem i saljem onome tko mi ej to poslao zahvalnicu u obliku .i. ;) |
Ja takve e-maile nisam ni čitao. Samo SHIFT+DELETE !
|
Citiraj:
taj i takve mailove zaboravite, to su obichni hoaxi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |