![]() |
Tiho sve do 400kn :D
Eto uzeo bi si novo napajanje jer mi ovaj chif dize tlak 11.34V na 12rejlu(multimetar) +
bucno je pa moje vodeno ne dolazi do izrazaja, Eda nekih 400w bi uzeo, Zasad sam gledao fortron 400,chiftec 400,chiftec 410 Ajd znalci udijelite savjet!: evil : |
Chieftec 410W, 12cm vent?
delta 350W,12cm vent? fortron nije tih, daleko od toga.. stariji modeli su bili, ali ovi novi ne-ne... moj glas za jedno od prva dva. |
Po ne znam koji put...
Chieftec 400W vs. 410W... Cijene su im skoro iste, ali je ovaj od 410W nečujan, a ovaj od 400W kad se optereti se dosta čuje. Znači ČIF 410W!!! |
ili delta 350W nikad se ne cuje...mislim da bi prije crkla nego da bi zvukic ispustila :D :D :D
|
delta 350 jedino je seasonic tisi od nje....
|
Citiraj:
chu chifa 410 uzet |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa Rendula jebemu miša :rolleyes:
Jesam ti ljepo reko da ne siris dezinformacije. PC Power & Cooling 1KW Turbo-Cool PSU i to je MINIMUM. Ja bi za svaki slucaj uzeo 2. Vise mi idete na jetru sa tim vatima..... |
Citiraj:
:D |
Chief od 410W ce ti biti cist pristojno, uzmi i mislim da nes pozalit, vec je bilo ovdje dosta price o njemu i ono moze potjerat i puno jaci komp od tvojeg :beer:
|
Citiraj:
|
onda ja lijepo ostajem na 9550, jer odakle mi lova da platim HEP-u usluge korištenja trafo stanice: lol2 :
|
Ne treba se nabrijavati na W , bolje chiefovih 350 nego ms-ovih 550 .
|
Najbolje bi ti bilo uzet MS ili JNC od 250W. Štediš na struji i na kraju mjeseca 50kn u đepu.
Moj glas za Tagan, Seasonic i Hyper, među ostalim i zato jer imaju po 36mj garancije. |
Ja uzeo Fortrona Bluestorm 350W....12 cm fan, oklopljeni kablovi, cjena oko 360 kn...
Danas pao i novi vent na grafu, sharkoon UVR plavi, jedino što me još muči je disk, sad kad je sve tiho disk je totalan party brejker.. :D |
Hvala sto ste mi zaspamali topic,samo sam trazio savjet a naslo se par
PAMETNIH da dijele savjete o tome kolko moj komp trosi,pa onda mi vi svi UBER EXPERT GURUI objasnite zasto su mi naponi na napajanju koje imam sad( CHIFTEC360W) sjeb pise sve u prvom postu P.S kapa dole "ne djeci" koja su dala svoj savjet |
Koliko ja znam, taj čif što ga ti imaš voli jako undervoltati, to je razlog.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |