![]() |
OT: Za igrace TES 4: Oblivion@ATI
Evo poceo sam igrati prije par dana i kako je igra poprilicno zahtjevna isprobavao sam nekoliko drivera na svom 9800XT da bih izvukao koji FPS vise :D
Mogu reci da XG WarCats 6.13 daje oko 10% bolji framerate od u odnosu na prethodnu Omegu i stock Catalyste 6.13. O IQ u igri necu ni govoriti. Igra ide dosta tecnije i nema nekih velikih oscilacija u framerateu. Nadam se da ce nekom pomoci :beer: Link: http://www.tweaksrus.com/index.php?o...d&ascdesc=DESC |
Jel isprobao netko ove drivere na novijoj kartici tipa x800,x1600,x1800?
|
|
Skidam... :)
|
Citiraj:
|
ja sam ih skinuo, ali nisam još instalirao.. imam sad catalyste 6.2...
probat ću ove... |
ma mene sam zanima jel oblivion stvarno radi bolje na tim driverima jer su mi ovi sad super podeseni pa da ne stavljam bezveze
|
Citiraj:
|
a ja svima predlažem te drivere na svakoj temi o pitanju o driverima.
Samo šta mene niko ne sluša. :( Osobno na 9800xt kad sam je ima sam vidio velika poboljšanja prelaskom na njih. Od verzije 5.8 ih koristim i stvarno jesu malo brži. |
Citiraj:
ako želim brzinu nauštrb kvalitete slike, kupit ću si Nvidiju....;) |
Ja osobno stvarno nisam ni malo razlike u kvaliteti slike primjetio.
Srećom si na ATI forumu pa možeš tako pričati : lol2 : |
Slika bilo kojih moddanih drivera je bolja nego u stock catalysta a sto se tice Omege nije ni sjena svojih ranijih uradaka!
Preporuka je da malo pogledate po forumu od XG pa sami odlucite. :smoke: |
E a kakva je ono glupost za AA da se nemože uključit u bilo kojoj igri to mi je malo jadno....
|
Procitaj dva posta nize i vidjet ces da je to do Catalysta 6.13 a ne do XG-a!!! : hitthewa
|
ja nemam problema sa AAom i AFom...
|
Citiraj:
|
vjerovatno je mislio na 6.3
|
@Smartgay
:beer: |
molio bu Smartguy jer nisam Smartgay if you know what i mean ;)
|
smart gay LOL :) :)
|
Jerry,zeli reci da nije smart :D:D
Smartguy@nhf,only joke :) |
Ma nisam na svom kompu a tipkovnica zajeb... svako malo :fuming:
Svaki post moram editirati po x puta! Sorry : sweating |
Probao sam te drivere e sad jel se osjeti neko ubrzanje nemam pojma možda malo al nemam više u ni jednoj igri opciju uključivanja AA a to je smeće pa stoga ne bi preporučio ove drivere nikom
|
Meni radi na 9800XT :confused:
|
a meni na x850xt pe pa ja stvarno ne vidim problem.
|
Izgleda da je bilo nešt do ATT pa evo sad sam podesio i radi,sve onda ok
|
Citiraj:
|
dakle instalirate si ATT i onda na ikonu od igre pritisnite desni klik i tamo je opcija ATT i i nato piše create game profie,u tom izborniku imate-general-->setting direct 3D označite kvačicu i stavite auto balanced>> i onda na edit pa dolje na refresh rate override pa na custom i na 75. I onda idete na direct x tweaks i tu stavite kvačicu na Force to use triple buffers--->> i onda napišete ime pod general kak će se zvat shortcut pa na save i onda na create desktop shortcut i onda na close. I sam onda pokrećete igru na taj shortcut.Sve onda nekak puno bolje radi,to vrijedi i za sve igre, pa recimo onda možete igrat NFS sa vsync bez da gubite framerate
|
el ima tih drivera za nvidiu jer je meni tes hebeno spor a sve je na najmanjim detaljima (imam fx5600 da bude svima jasno zakaj)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |