![]() |
Zvučnici Za PC part 3
Evo po 3. put kupujem zvučnike za pc. Izbor je pao na ovo, pošto mi nije bitno dal je 5.1 ili 2.1 bitno mi je samo da su "JAKI". Pa evo:
LOGITECH zvučnici Z-2300 retail, 2.1, 200W RMS ALTEC LANSING 5100 zvučnici, 5.1 set ili se isplati rastegnuti do 2,5k kn pa uzeti LOGITECH zvučnici Z-5500 THX Digital retail, 5.1 set, 500-watt RMS ili neke druge? |
pa ak ti pare nisu baš bitne ona uzmeš ljepog loggija Z-5500 :D
|
Ha nije da mi nisu problem, al pitam dal se isplati davat tolke pare?
|
bilo bi najbolje da kad ideš kupovat uzmeš sa sobom muziku koju slušaš i onda ljepo zamoliš prodavača dal možeš probat kak se čuje jer nije bas samo tak dat 2500kn za zvučnike
|
imho, davati 2500kn za komp zvučnike - glupost.
sve iznad 1000kn za računalne zvučnike je glupost.. a ti radi kako hoćeš. za te novce možeš ubost polovno pojačalo i par zvučnika.... |
Citiraj:
|
i da, slušao sam te logitechove u ve-milu..
bezveze zvuče, bas je previše naglašen, zamuljan, nije čist... a sateliti srednja žalost... ne kupuj to.. mislim na one od 2500kn... |
Meni puno bolje zvuče jeftinije solucije od tih Z-5500. Prenapumpan bas i ništa više od toga. Naravbo, ne trebam ni spominjat da nije problem u tome što bassa ima puno, nego u tome što je muljav, netočan i nedefiniran.
|
Citiraj:
nemam što dodati. ;) |
@Gabre i Jango Fett - ajde mi preporučite neke zvučnike onda. Pozdrav
|
Probaj sa Creative GigaWorks Pro Gamer 500. 2200 kn.
|
Neznam, ja nebi davao iznad 1000kn za PC zvucnike... Radije ubodi neki reciver i 5.1 zvucnike ili rabljeno stereo pojacalo i par dobrih zvucnika...
Evo nesto iz metroa, slika je pol mega [56k warning] :) http://img53.imageshack.us/img53/663...led26yx.th.jpg Znaci 1200kn su zvucnici i 1900 je reciver... S tim da reciver nades jeftinije ili prek oglasnika ili novi... (Ja sam u metrou kupio Sony STR-697 za oko 1200kn, dok je drugdje bio 1800-1900) Neznam kak se cuje ovo, ali brijem bolje od malih PC zvucnika... ;) Tolko od mene... :beer: |
Citiraj:
s tim da možeš naći Yamahin receiver i za 1400-1500kn, ili nešto slično. i imat ćeš zvukčinu, u odnosu na neke komp zvučnike.. s tim onda na to možeš još spojit i TV, dodatni dvd player, i slične pizdarije, da ne govorim o optičkom ulazu... I još na receiveru imaš FM tuner - ili ti po naški - RADIO : goood : |
Citiraj:
A ovak ovo mi je preveć love. |
Kolko love bi dao? :)
|
2300kn max. za sve, al isključivo novo u dućanu.
|
pa ja ti i govorim u dućanu.....
|
Moj ti je savjet. Zaobidji firme s informatikom i kupi negdje gdje se prodaju samo zvucnici i pojacala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |