![]() |
Tri modula na jednoj maticnoj
Ok imam polcu i memu iz siga...stavio bi jos jednu plocicu od 512 istih rama :)
dali itko ima iksustava s tim..tj.kako se ploca ponasa..jerbo vidio sam da ekipa zna imati problema kada su im sva tri utora popunjena :) |
Mislim da na Abitu ne bi smio imati ikakvih problema sa trecim stikom.
|
ako su isti rami trebalo bi bez beda raditi radilo je na an7 :)
|
hvala hvala :)
|
meni rade bez problema ali je onda krajnji fsb dosta manji,npr dva rade i na 245 a sva tri jedva oko 215 i to ne bas stabilno
|
trebalo bi raditi ako su isti stickovi, najbolje uzmi prije kupnje pa probaj da budeš 100% siguran, i jedino mislim da ti onda neće radit dual channel
|
kmh...no dual channel no three stick :D
damn..ubost cu si onda sitck od gige :) valjda... |
A jak ti je dual channel na socketu A... Ni na A64 mi nije bitan...
|
Radi dual channel...
AN7 i 3x 512 Geil Value, uredno kuca na DDR400 1T , 2,5-3-3-8, nikakvih problema ni musica. |
khm...budem probao :)
|
A ako nisu iste veličine stickovi? Naime, trenutno imam jedan stick PQI Turbo DBU (TCCD/Brainpower) od 512MB na AN7, a pošto nikak ne mogu doći do još jednog takvog, uzeo bih 2x256MB iste za ukupno gigu RAMa.
Mogući problemi? Iskustva sa 1x512+2x256 konfiguracijom memorije itko? |
Citiraj:
|
Citiraj:
U ona dva spojena slota stavis 2x256, a u razmaknuti 1x512. |
@hamm
Radit ce bez beda. Kod frenda je radilo 3x256, sva tri razlicita! @Clifton Kombinacija 2x256+512 radi bez problema. Krajnji FSB jest manji ali ne pretjerano. Pogledaj u sig!:beer: |
Thnx, ljudi. Sutra u šoping.
|
ja cu vjerojatno za 10 dana :) u shoping mislim :)
|
Šprica TCCD ko' veliki... Doduše nije htio ni čut u postavi koju je CatKiller preporučio, no s malo miksanja keksa po utorima, rade ko' urica. Na istom FSBu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39. |