![]() |
ovo morate komentirati....
taj mi skuži konfiguraciju (sva sreča što u prvom mjesecu dobivam novi- ispod 12 k kuna nejde 100%
128- atijeve inegrirane kartice 512 megabajta RAM-a 160 GB hard diska- što i nije loše 3.2 gigaherca procesor to su one osnove ostalo je još gore pa se neželim sramotiti ali jedna dobra stvar na njemi ima a to je adsl ovo je odgovor jednog lika: Šta je tebi!!!!!!! To je super konfiguracija!!!!!!!!! i sada "genijalac" opet komentira... da gdje ti živiš sada dobivam novu konfiguraciju ako ti je ovo super sušaj ovo grafičak 256 mb 2 hard disca od 160 GB lcd monitor 2gigabajta rama pojačalo barem 200 http://dinamozg.10.forumer.com/viewt...871cc3e746c42a |
Ne želim ovo ni čitati... : hitthewa
|
: giljotin
|
LOOOOOOOOOOL-ara.
Imam ja jednog u razredu koji ima Caddy-a koji ide 250km/h :rolleyes:, kojemu je 1500kn za tenesice je li "sitniš" i koji džeparac mjeri u tisućama kuna. (tu mu dajem jedan :grrr: ). Za sve takve : evil : |
ajd da se nađe jedan biser i kaže- da i?Šta sad s tim?
hehe, LOL |
Hahaha...taj Dinamo-ZG je toliki biser....viđao ga po par foruma...predobro :D:D A da svoj forum na forumeru ima, to nisam znao : roller : Predobro :D
|
A admin Dinamo_ZG ima cak: DVD i CD Nero 6 przilicu.
Pa on nezna da su izasle ove nove Nero 7 przolice. hahahaha (cuje se iz publike) Sta, to je vama smjesno, pa ljepo pise NERO na kutiji kad sam je kupijo. |
: hitthewa : hitthewa : hitthewa
Dati klincima komp da vrte igrice : hitthewa : hitthewa : hitthewa |
Sta bas moram komentirat ?:o joj : sweating
:D |
omg necu uopce komentirati...
prejadno. |
ak se bash mora komentirat....: bonker2 :smoke:
EDIT: na neki nachin mi je zhao takvih:rolleyes: samo zato shto nisu svijesni svoje nesvijesti(mozhda pretjerujem, ali morao sam to napisat:D ) |
Citiraj:
|
noob
|
zao mi je dirati tipke od tipkownice...
|
Ma sve je to super ali zašto će kupiti pojačalo 200? Ja ispod 500 ne bih išao.: roller :.
|
Ovi neznaju ni pisati, a davali bi savjete za konfiguracije. Jedno.
|
ništa čudno takvih sam čuo kamaru!!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |