![]() |
Can your computer run that game?
|
i za sve one koji se pitaju da li ce im raditi oblivion .) mozete povjerovati testu ali i ne morate :)
|
kontam da ja ne moram provjeravat oće mi radit :D
|
Rainmaker a provjeri nikada neznas :D :D
Ma moja grafa ce zasada jos gutati igre na ljeto dolazi neka 79xxxxx serije i peri ;) |
a jesu gamad......kažu da mi procesor ni dobar a cpu speed da je ok....to je jedini problem
|
e pa meni nema nigdje ikone, Can u run it?!
samo mogu adabrat kojuigru? ali ne mogu na step 2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Congratulations, your system will Rock this product! Wish we had a system that hot you lucky dog.
|
meni ne radi... samo izbaci neki error downloading nešto tamo...
|
Citiraj:
|
opera
|
Citiraj:
|
Koliko sam vidio na testu,moj laptop prolazi osim Pnetiuma M 1.6 (minimum 2.0).
Ako moj laptop moze bez problema pokrenuti Oblivion,hebes onda sve one nabrijane tricetiritisuckuna grafe i 2GB ram itd itd. Ja imam 1.6M,512ddr,6200go |
Citiraj:
|
koja je igra najzahtjevnija u tom testu ?
|
oblivion je mislim najzahtjevnija...
a sto se tice..mozete si isto tako aktivirati acitve x kontorlu u IEu ..znaci..tools/internet options/secutirity/custome level..i onda omogucite active X kontorlu...za pokretanje iste stavite na enable a za skidanje nepotpisanih kontrola stavite RROMT...eto :) mani za oblivion sve prolazi :) |
Ne igram baš ali kako izgleda morat ću cjelu mashinu novu kupit....
|
Ja se bojim i pomisliti i ići na tu stranicu :D
|
Weee mogu Oblivion pokrenuti :D
Nije taj Oblivion tako strašan ;) |
|
Hahahahaaha, kako sam se smijao.
Iz fore strpao Call of Duty 1 da mi testira i nisam prosao. Heheheeheehehehehehehe. A nije da ju igram na 125fpsa ograniceno vec dvije godine! (konfa je ista kao u sigu, samo umjesto 6800LE je GF4200Ti) |
hehe, fora, sve sam proso za oblivion :)
nije moja 6800nu jos za bacit :) (dobro...vec ga igram koja 3 tjedna pa znam da sam proso, ovo je bilo sam za pokus dal site vrijedi sta) |
LOL
Išao sam na test za oblivion, pao sam jer imam 4,5GB prostora slobodno hehe, al me zanima ovo: CPU Minimum: Pentium 4 or Athlon XP or better You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz A zanimljivo je kaj mi i to u everestu piše, da imam CPU#0 CPU#2 odnosno Multi CPU, u čem je kvaka? |
u tome da imas 1 procesor :)
koji se zbog HT-a ponasa kao 2, log0 i log1 probaj iskljucit HT pa ces vidjet da ce ti bit 1 proc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |