![]() |
Promjena jezika u XP home
Evo kupio sam laptop u Itali i na njemu su predinstalirani i OS i svi programi a ništa se ne dobije na Cd nego se mora sam napravit Recoveri CD.
Sad je bi promejenio samo jezik da su Windowsi na ENG jer sad sve piše na IT. Ne da mi se sve brisat jer su ovo jedini legalni koje imam a i ne znam kako onda stavit sve ove ostale programe šta su već predinstalirani Imate kakav prijedlog?? |
control panel > regional and language options
|
Citiraj:
|
možes si stavit croatian LIP, al to bas i nije nekej, nažalost mislim da ne postoji eng LIP, probaj stavit cd od windoza dok si u njima pa možda mozes stavit eng negdje
|
Citiraj:
|
Pitaj support od prozvođaća laptopa...
EDIT: Glupa ideja ali možda upali, naime jednom sam slučajno umjesto da instaliram gramatičku provjeru za hrvatski za office xp, instalirao lip setup na hrvatski, isto kao i ti to se više nije dalo podesit na engleski. Opet sam pokrenuo instalaciju lip setup-a i dobio opciju za uninstal, restart kompa i opet sam imao engl sučelje. Probaj skinut lip setup za talijanski, dva klika na .exe i vidi dal nudi uninstal talijanskog... |
Citiraj:
|
gle buraz jednostavno pukni gore nove vindouze i to je to
|
Citiraj:
|
pa ni ne treba ti ilegala - instaliraš pržene a ukucaš svoj reg key
|
bar brijem da bi trebalo tako fukncionirati
|
i jel funkcuoniralo, jer sam ja upravo dobil laptop na sređivanje, a ima njemački. meni nije problem, ali frendici bih volio staviti hrv ili eng. i još je tipkovnica u banani - grrr
|
4 privitaka
Malo kasno, ali imam provjereno rješenje za promjenu jezika u HP-a... Morao sam "sjeckati" Word-datoteku jer je bila prevelika za Attachment... Pozdrav svima!
|
probo ali ne radi na sonyu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |