![]() |
"Normalno" napajanje
Evo ovako da prvo kazem sta imam u kompu pa da vidimo malo vasa misljenja dali ce biti ok kupiti neko "shrot napajanje" :)
Athlon 2200+ Radeon 9600 2*hdd 2*dvd 1gb rama skystar Sada imam neko napajanje 300w sto je doslo sa kucistem ali nekada mi se zna dogoditi da mi se smezne komp i onda nakon pola minute odmrzne pa sumljam u napajanje posto mi je nedavno vec rikla prloca a vidi napajanje je prezivilo u koje sam prvo posumljo da je riklo i kasnije se je igrom slucaja probudilo. Koje napajanje kupiti do nekih 200tinjak kuna recimo a da se necuje sada neznam kako jako. Vidio sam u info gami neko 400w sa dva vetilatora za nekih 150kn a opet mi je to sve sumljivo. Dali uopce kupovati drugo napajanje na ovoj konfi pod uvijetom da ce mozda doci kasnije nesto jaci procesor. tnx. |
Imaš Chieftek Deltu 350W za 250 kuna u Linksu. Odlično napajanje za malu lovu, sve ispod se ne isplati.
|
edit:sky me pretekao, odlicno napajanje chieftec, ali ako si skrt...codegen : goood :
|
200kn - Channel Well 420W, Nobilis-Informatika
To ti je moja preporuka ako bas ne mozes nabavit dodatnih 50kn za chiefteca koji su ti gore preporucili... |
mislim da ima i neka napajanja od shakoona za oko 200 kn...
meni je krepo chieftec 410W... valjda sam naletio na loš komad... :( |
Tnx ekipo. Bude napajanje se strpilo koji tijedan(valjda bude izdrzalo jos pa ubodem to za 250kn i dobro :)
|
E da ali nitko mi nije odgovorio dali mi je moguce do napajanja da mi se bloksa nekada komp pa se odmrzne kada dojde k sebi
|
moze bit napajanje ali i hladene proca...
memtest i ostalo (superpi naprimjer) sluze svrsi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |