![]() |
Sony Psx 2
jel zna toko da li na netu postoje psx2 emulatori za pc i koja bi to mashina trebala moc pokrenut
|
Da, to sam pitanje htio bas ja postaviti... nasao sam stvarno dobre emulatore za PS1, ali za PS2 nisam vidio nista. Nesto sam cuo da ima neki Linux emulator za dvojku, no decki sa linux.hr se nisu mogli sjetiti gdje su to culi kad sam ih pitao... Kad bi bio jedan dobar PS2 emulator, mislim da se nebih skidao s Gran Tourisma 3 duze vrijeme :p
|
Citiraj:
|
Nije Bleem! (jad i bijeda) nego ePSXe.
Radi super, pogotovo kaj nema sanse da te zeza CDROM jer mozes pokrenut PSX igre koje stavis na hard kao iso imidz. Imas brdo plug-ina (za kontrolere, pa onda za graficke - ako hoces koristiti DirectX, ako hoces OpenGL,...). Super je i stabilan - ja sam vrtio GT2 jedno 9-10 sati dok me nije bilo doma i tak. I obazvezno koristi ePSXeCutor GUI da ti bude lakse :cool: |
Citiraj:
|
bleem zaudara kolko je to trul program al ePSXe je nesto najbolje na ovom svjetu :))
:D |
Reci ti meni đe si našo taj program
|
|
Bleem je čisto smeće u usporedbi s ovim
hvala narode da nema vas ja sad ne bi mogo vrtit gt2 i sl |
Nije mi jasno kako igre pokrenut s harda
Skinuo sam emulator i plugins pack ali nigdje nisam pronašao readme fajl |
Citiraj:
O. |
Kad kliknem na to ne mogu niđe nač iso fajlove
|
Citiraj:
O. |
Uh, pa ja nemogu nis pokrenuti s tim programom.
Resudent evil III nece se ni pokrenuti, a dino crisis II oce dok ne stisnem start game. Tad izbrlja ekran i nista. I zvuk mi 'kvrcka'. Inace nemam posebnu zvucnu nego onboard. Dal neko moze pomoci?? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |