![]() |
Nove ideje
Ajmo ljudi, upregnite svoje sive stanice da smislimo neki novi, zanimljivi mod. More? :D
|
sad mi nist ne pada napamet
jucer mi je bilo dosadno pa sam promjenio ledicu na tipkovnica,:beer: |
meni $e cini da $mo malo zahrdjali $to $e tice moddanja trebalo bi malo prvo podmazat zna $e $ cime :)
|
Pa ona ideja s pijeskom u kucistu, i mravima u njemu uopce nije bila losa :)
zasto je to zapelo? Nego mene zanima, bi li se, i koliko vise zagrijavao komp da je kuciste od drva umjesto tog metala? |
Citiraj:
onda mozes kupi gotove stvari (stranicu s prozorom,neonku,kusicte sa vodenim...) a ne zaje... se sa rezanjem,busenjm,farbanjem..... :gringo: |
pa nisam rekao dosta love, nego onako umjereno, ali i neznam sta vise da radim... jedino da izvadim lampice za bozcno drvce i zaljepim ih na monitor??
|
Ma svašta se može kombinirati. Ali bi ipak trebalo poštivati neke stvari.
Kućišta su uglavnom "štancana" od čeličnog lima. Zašto? - nije zapaljiv, neće napraviti požar. - električki je vodljiv, a komp je osiguran "uzemljenjem" nulom, onim trećim vodom, poput štednjaka i ostalih elektr. uređaja u metalnom kućištu. - magnetski oklapa, to je manje važno, jer je HDD i FDD ionako već magnetski oklopljen. - prema propisu sprečava elektromagnetske smetnje prema van, a štiti komp od smetnji izvana, recimo GSM u blizini. Problem je u tome što se uglavnom prodaju kućišta zadnje klase, od pretankog lima koji vibrira. Najčešće se ne da ni sastaviti tako da sve kuke i kvačice drže kako bi trebalo. Nakon nekoliko rastavljanja se još više rasklima. Pravo kućište mora biti masivnije, debljih stijenki, a zbog težine se koristi aluminij. Teže se nalaze i mali im je izbor, zbog cijene. |
ej ljudi napravit cu onaj mod sa mravima! :D
jel ima ko maticu i malo mravica? :) i da, jel ima tko iskustva sa uzgajanjem mrava? stay bizzare :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58. |