![]() |
Stara igra-novi problem!
Evo Junior me davi da stavim ovaj problem na forum. Radi se o Rome:Total War
koja mu kada pokrene Setup pokaze ovu gresku http://img206.imageshack.us/img206/5...debiloy7ui.gif zna li ko o cemu se radi? Ja nemam pojma a on davi : hitthewa |
Citiraj:
Tor, ajd ako ti nije bad uvrsti u FAQ da se treba koristiti mozak prilikom postanja. http://img206.imageshack.us/img206/5...debiloy7ui.gif |
Citiraj:
Evo izbacio sam njegov link i ubacio ovaj smanjeni da netko ne dozivi slom zivaca... |
Zašto? Pa učita se za par sekundi...
2 zippo61: Jesi probao preko one compatibility opcije? Konfa zadovoljava minimalne uvjete? |
Njegova ? I vise nego zadovoljava :
Athlon64 3000+ E3, DFI LanParty ultra-D, Gainward 6600 GT GS, 2 x 512 Kingmax Hardcore itd, itd Prije je imao slabiju sa Bartonom 2500+ i sve je islo ko po loju. To me buni, jer ta greska se javlja pokretanjem SetUp-a. Sta sada? Otpiliti Jr neka ne igra tu igru ili ovako nekim savjetom pokusati rijesiti :confused: Istina i mene kopka zbog cega to jer naravno svako rjesavanje problema jedno iskustvo vise za ubuduce! :D |
imam doticnu igru resenja za tvoj problem nisam uspio pronaci.
provjeri dali instaliras i pokreces igru sa administratorskim privilegijama. iskljuci system restore moguc je problem ako si instalirao SP 2 na SP1 pokusaj rijesiti problem tako sto ces instalirati igru na drugom racunalu i prenjeti folder s igrom na sinovo racunalo kad bi reinstalirao windowse 80% da bi ti proradilo |
gospar ti je rekel najbolje rjesenje, ako je prije radila, onda su vjerojatno windowsi u komi. repair ili reinstall nece skodit...
|
Nema tjedan dana kako ih je reinstaliral :confused: ali sta on izvodi na njima neka vrag zna. Windoze su sa integriranim SP2 (moj rad) i rade sve u sesnajst - isprobano dosta puta i na dosta kompova.
U svakom slucaju probat cemo i to, ovaj put pod mojom dirigentskom palicom : bonker : :D Javim rezultat, thks |
Evo rezultata!
Nakon krace sugestije : finger : :D Jr je napravio slavni format:c, reinstalirao i stvar je proradila. Eno ga tamo u sobi, slini nad igrom i uziva (inace je fan takvih igara-strategije) Thks svima koji su pomogli u "uvjeravanju" :clap: |
kaj? strategija,a jos je par tjedni skole!!! moj prvo mora potpisat da je sve u pozitivi, tek onda ima pristup kompu ~~~, da se nebi zadnji dan skole vadili i sekirali,nonono......
a meni Squaw da poslije skida kozu sa cela....TI!!! ti si mu dal da se igra ,a kraj skolske godine je tu! neznas koji je gori od vas dvojicee! a JR pita : a jel u CoD-u mama,il u GranTurismu4 ???? eee, onda letimo kaj golubeki prek stengi u sigurnost potkrovlja!... |
dajte djeci da strategije igraju. strategije FTW. ja sam odrastal na dune II, civilization, panzer general i super sam ispal. :cool:
|
Rome:Total War: goood :
Nabavi mu i Total War:Barbarian invasion! |
No,no!: nono :
Nikakvi nastavci, za sada! Ima Mitzek pravo, skola je pri kraju treba ucit inace cu i ja dobit "jezikovu juhu" Bilo bi : ti si kriv, ti si ga zarazio time, sad ga ne mogu skinut sa kompa, isti ste ...bla,bla,bla :D Hvala Mitzek postedio si me : bonker : odgojnih mjera moje zene. A ja skoro zaboravio : lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |