PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ONLINE Dućani u Europi - Kupovina preko Interneta (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35905)

dario-RUS 17.03.2006. 17:44

ONLINE Dućani u Europi - Kupovina preko Interneta

Dali netko zna neki dobar hardware-ski dućan, a da ima dostavu za Hrvatsku i
da se može platiti kreditnom karticom?

Zna li netko kako kupiti preko eBay-a, a da ne dajem nekoj nepoznatoj osobi svoju kreditnu karticu?!
PayPal ne vrijedi za nas Hrvate!

Ima li itko iskustva s takvom kupnjom, neka podjeli s nama vjerujem da nisam
jedini koji bi si kupio recimo 2x1024 corsaira po povoljnijoj cijeni, preko neta !!!

: cheers2 Unaprijed hvala , za podjeljena iskustva : cheers2

Thoroughbred B 17.03.2006. 18:53

Ja sam 13124132 puta kupovao preko www.amazon.co.uk dvd filmove,knjige,svasta...

Ima i Hardware-a...dostavljaju u HR

SetH 17.03.2006. 19:26

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Ja sam 13124132 puta kupovao preko www.amazon.co.uk dvd filmove,knjige,svasta...

i koji je postupak?koliko je dostava?

Thoroughbred B 17.03.2006. 20:06

dostava je koliko se sjecam 1 funta :D:D:D

Salju avionom,upises podatke napravis account i to je to,samo moras karticom platit

EDIT:E sad neznam koliko bi bila dostava za neki komad hardware-a,meni je za DVD-e i knjige bila 1 funta!

Bubba 17.03.2006. 22:20

Citiraj:

Autor Thoroughbred B

Mozda si kupovao DVD-e i knjige ali hardver i "svasta" sigurno nisi, jer u "Rest of World", kako oni to lijepo kazu za nasu Vuko*ebinu, salju samo CD/DVD/VHS/vinil i knjige, a to vrijedi za citav Amazon...

ivan OS 17.03.2006. 23:29

Nema dostave hardvera od Amazon-a u hrvatsku,a kada sam probao nešto naručiti iz Njemačke tip je izračunao da bi me slanje UPS koštalo 120 €.
Kada udjemo u EU koštat će me 30-ak € koliko košta za Sloveniju npr.:smoke:

Thoroughbred B 18.03.2006. 10:33

Citiraj:

Autor Bubba
Mozda si kupovao DVD-e i knjige ali hardver i "svasta" sigurno nisi, jer u "Rest of World", kako oni to lijepo kazu za nasu Vuko*ebinu, salju samo CD/DVD/VHS/vinil i knjige, a to vrijedi za citav Amazon...

Samo DVD-e and books sam narucivao...

dario-RUS 20.03.2006. 10:33

vidim da i vi niste našli neko zgodno riješenje, keep looking :)

MadBoY 20.03.2006. 10:47

Najjednostavnije ti je ako imas nekog u USA ili UK, narucis njemu na adresu i ona kad podje ovamo ti to ponese.
Tako frend kupuje i do sada nije imao problema. Al problem je sto dostava onda kasni par......mjeseci :D

TBB - koliko si cekao da ti stigne DVD?

Thoroughbred B 20.03.2006. 12:36

Citiraj:

Autor MadBoY
Najjednostavnije ti je ako imas nekog u USA ili UK, narucis njemu na adresu i ona kad podje ovamo ti to ponese.
Tako frend kupuje i do sada nije imao problema. Al problem je sto dostava onda kasni par......mjeseci :D

TBB - koliko si cekao da ti stigne DVD?

Oko 10-15 dana,ponekad dodje i u roku od 7 dana!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:37.