PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Gainward GF4 MX460 ili Gainward GF3 Ti 200 ...pitanje je sad... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3588)

BSA<AK-47> 01.02.2003. 00:25

Gainward GF4 MX460 ili Gainward GF3 Ti 200 ...pitanje je sad...

ovak...kupio sam od frenda iz igraone kučište sa svim u njemu ...on je naime mjenjao kompove pa ima stara kučišta...a u njima ono TNT2....:D...a mado srečom imam stari 15' monitor tak da mislim to spojit....i razmišljam o kupnji jedne od ovih dviju kartica....Gainward GF4 MX 460 ili GF3 Ti 200 koja mi se više isplati jer su obje
po cijeni tu blizu nekih 50 kn više manje razlike (cjenik iz HGšrota friški....) ajd budite tak dobri pa mi preporučite...treba mi samo za igre...nije važan fps i ta sranja samo da ide.....koja je bolja.....??????????

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

RAK 01.02.2003. 00:31

Uvijek za puni chip. GF3 Ti 200.

Ni u ludilu neke s oznakama MX, SE, LE i sl.

BSA<AK-47> 01.02.2003. 00:38

pa opet hvala...znači ipak je trojka bolja....pa to sm i mislio ubost....4 je ipak nabrijana 2.....fala puno.....dugujem ti i više nego gajbu pive....:D

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Veky 01.02.2003. 01:08

MX ne valja.

BSA<AK-47> 02.02.2003. 22:23

znači ipak titanijumska trojka.....a da mi nebi bilo kakvih pink screenova????po čem je uopće ona bolja????

spyder 26.02.2003. 08:13

Evo ja sam kupio Gainward GeForce 3 Ti-200 (Golden Sample) 64 Mb DDR i jednostavno sam prezadovoljan (za sada naravno)

Elven 26.02.2003. 13:47

Citiraj:

Originally posted by BSA
znači ipak titanijumska trojka.....a da mi nebi bilo kakvih pink screenova????po čem je uopće ona bolja????
po tome sto daje vise markova (ako se na to palis) i po tome sto je DX8 kompatibilna (sto je bitno za igre)

BSA<AK-47> 26.02.2003. 20:29

ma meni marko nije tolko važan...glavno da se može pošteno igrat...ja sam skroman tip...ne tražim previše...samo da ide....dali trojke pate od PINK SCREEN-a????????

Veky 26.02.2003. 21:23

Trojke nemaju pink screen of death, kolko se sjecam.

STRMX 26.02.2003. 21:28

pink screen imaju TI 4200 i to Gainward

marac 27.02.2003. 00:42

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
pink screen imaju TI 4200 i to Gainward

Elven 27.02.2003. 11:47

Citiraj:

Originally posted by BSA
ma meni marko nije tolko važan...glavno da se može pošteno igrat...ja sam skroman tip...ne tražim previše...samo da ide....dali trojke pate od PINK SCREEN-a????????
nemaju pink screenove. tocno je da ih imaju samo Ti4200 i to Gainwardice, ali marko je dosta bitan, jer je 2001SE dovoljno relevantan da se odredjuje snaga u igrama, a kao sto sam vec rekao DX8 je feature koji je pozeljan. Tako da ne vidim razloga za uzimanje GF4MX umjesto trojke

BSA<AK-47> 27.02.2003. 22:25

pitao sam to jer su po cijeni slične pa me zanimalo koja mi se više isplati jer mi je lik u jednom XY dučanu reko da je GF4 jača i stabilnija....pa me zanimao savjet vas boljih stručnjaka u vezi te dve gafičke....

tor 28.02.2003. 11:54

Citiraj:

Originally posted by BSA
pitao sam to jer su po cijeni slične pa me zanimalo koja mi se više isplati jer mi je lik u jednom XY dučanu reko da je GF4 jača i stabilnija....pa me zanimao savjet vas boljih stručnjaka u vezi te dve gafičke....
Da, da jača...
I stabilnija...
Tko je to? Lik iz mesnice:D

Elven 28.02.2003. 17:02

Citiraj:

Originally posted by tor
Da, da jača...
I stabilnija...
Tko je to? Lik iz mesnice:D

ma ziher sam da ima vecu marzu na GF4 MX, pa sere gluposti :)

tor 28.02.2003. 19:31

Citiraj:

Originally posted by elven
ma ziher sam da ima vecu marzu na GF4 MX, pa sere gluposti :)
Da ili u tom trenutku nije imao trojku pa je pokušavao uvaliti MX.

BSA<AK-47> 28.02.2003. 23:02

eto uz vašu pomoč nisam nasjeo na te gluposti...:D
jao onom ko popuši te fore....

Elven 01.03.2003. 02:25

Citiraj:

Originally posted by BSA
eto uz vašu pomoč nisam nasjeo na te gluposti...:D
jao onom ko popuši te fore....

to mi je drago za cut. ne volim kad trgovci dizu ljude na fore, tj. kad nisu 'buyer friendly'. BTW ne pise se hardwer, nego hardware, mali tipfeler or ignorance

BSA<AK-47> 01.03.2003. 23:43

Citiraj:

Originally posted by elven
BTW ne pise se hardwer, nego hardware, mali tipfeler or ignorance
eto griješka ispravljena....:D nisam bio svoj taj dan kad sam to sređivao (čitaj : PIVO RADI SVOJE....:D )....svi smo mi grešnici...kako bi reko onaj lik s OTV-a....halelujah........:D

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

gnomisa 03.03.2003. 00:58

a sto ne kupis Sapphire ATI RADEON 9000 PRO...sve sapphirove kartice imaju bolju i ostriju sliku (2D) od Nvidie a gore navedena je bolja i u 3D od Mx serije.....testirao sam sve kartice iz MX serije i ATI 9000 serije i dobio sam bolje rezultate u 3DMarku...za pixel shader mi kod MX-ica javlja "Not supported by hardware" kao i za jednu igru u testu...opcenito Nvidijine MX-ice su cisto smece za tu lovu...a dobijes mutniju sliku na ekranu od ATI 9000 (da ne govorim 9000 PRO)....a ista lova u pitanju..cak se 9000-ica moze nabaviti za 700-ak kuna ljudi moji....

BSA<AK-47> 03.03.2003. 19:56

Citiraj:

Originally posted by gnomisa
a sto ne kupis Sapphire ATI RADEON 9000 PRO...sve sapphirove kartice imaju bolju i ostriju sliku (2D) od Nvidie a gore navedena je bolja i u 3D od Mx serije.....testirao sam sve kartice iz MX serije i ATI 9000 serije i dobio sam bolje rezultate u 3DMarku...za pixel shader mi kod MX-ica javlja "Not supported by hardware" kao i za jednu igru u testu...opcenito Nvidijine MX-ice su cisto smece za tu lovu...a dobijes mutniju sliku na ekranu od ATI 9000 (da ne govorim 9000 PRO)....a ista lova u pitanju..cak se 9000-ica moze nabaviti za 700-ak kuna ljudi moji....
upravo sam danas iskeširo 720 kn za GF3......LINKS PC-SHOP (malo reklame...:)) ...još podržava tv out...grafulja mraaaaaaaaaaak....nije najbolja .....al za te pare......joj...
:D ATI iz nekog čudnog razloga ne voljim.....pa se vi :fuming: :grrr: nije mi namjera pokrenut neki on-line :argue: tipa "koja je bolja itd.."...
neznam al ima nekaj u G-SILI ...:D :D ;) :beer:
ak možda nisi pročito poduži uvod u ovaj thread ,naime nije mi namjera rušit neke brzinske rekorde i kidat milijune markova neg mi je važna samo za igrat......:) :D

gnomisa 03.03.2003. 21:49

Da, links ima odlicne cijene. Inace, jedan moj prijatelj iz jedne jako uspjesne hrvatske firme koja prodaje komponente kaze da su imali najvise reklamacija bas za GF3......iako, znam da je to jaka kartica za te pare ali eto to ti je iz prve ruke od covjeka koji radi tamo godinama.......

Srky 05.03.2003. 16:51

Citiraj:

Originally posted by BSA
upravo sam danas iskeširo 720 kn za GF3......LINKS PC-SHOP (malo reklame...:)) ...još podržava tv out...grafulja mraaaaaaaaaaak....nije najbolja .....al za te pare......joj...
:D ATI iz nekog čudnog razloga ne voljim.....pa se vi :fuming: :grrr: nije mi namjera pokrenut neki on-line :argue: tipa "koja je bolja itd.."...
neznam al ima nekaj u G-SILI ...:D :D ;) :beer:
ak možda nisi pročito poduži uvod u ovaj thread ,naime nije mi namjera rušit neke brzinske rekorde i kidat milijune markova neg mi je važna samo za igrat......:) :D

Posto i ja namjeravam za koji dan kupit GeForce 3 Ti 200 jel si ju mozda testiro u 3DMarku 2001 SE i kolko si dobio?
I jos jedno pitanje: Kako ti se ponasa u igrama, jel si zadovoljan sto se toga tice?

STRMX 05.03.2003. 22:08

Citiraj:

Originally posted by Srky_866
Posto i ja namjeravam za koji dan kupit GeForce 3 Ti 200 jel si ju mozda testiro u 3DMarku 2001 SE i kolko si dobio?
I jos jedno pitanje: Kako ti se ponasa u igrama, jel si zadovoljan sto se toga tice?

ž

sto ipak je otpala TI 4200
:rambo:

BSA<AK-47> 06.03.2003. 01:25

Citiraj:

Originally posted by Srky_866

nisam je testiro u 3DMarku (barem ne još)........
a kak se ponaša u igrama..........mrrrrrrrraaaaaaaakkkkkk.........još kad je uparim sa TV-om....joj..........:D
inače sam mucho zadovoljan......al se požuri jer ih ima još malo....reko mi prodavač da se više ne proizvode :mad: i da rijetko još koji dučan ima njih na ponudi....šteta.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Srky 07.03.2003. 09:37

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
ž

sto ipak je otpala TI 4200
:rambo:

ma razmislio sam malo bolje pa cu za 700 kn kupit GeForce 3 Ti 200 a za ostatak love nekog Athlona i onda ce to bit pravi poso. :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25.