![]() |
Sto mislite o maticnoj...
MSI Socket A 740 ultra sis 745 266 bus, zvuk, DDR ? Hvala:beer:
|
SiS chipset ... ne hvala
nforce 2 ili Via ( u nedostatku nForce2 ) |
Re: Sto mislite o maticnoj...
Citiraj:
To ti je dobra i stabilna ploča,pogotovo za tu lovu-oko 500 kuna, nešto je sporija od VIA-ne konkutencije,rad sa diskovima je brži na SiS-u Mislim-kad za 1500-1600 kn možeš kupit ploču,256 mb memorije i XP 1700+...ak ne patiš za nekim teškim nabrijavanjem...to ti je super kupovina za male novce:D |
Re: Sto mislite o maticnoj...
Citiraj:
Jedino ostaje pitanje što točno namjeravaš s njom. Ako češ samo sve instalirati i raditi "normalne" stvari na njoj-OK. Ako si imalo zahtjevniji onda ipak sreču potraži u nforce chipsetu. |
razmisli
Malo razmisli oko te kupovine, matična je možda jeftina, no sjeti se kako je matična ploča osnova kompa.Mozda bi bilo bolje da jos malo pričekas, pa da kupis neku bolju, naprimjer neku abitovu, a nedavno je i izasla soltekova bazirana na nforce2 čipsetu.
|
evo ja prodajem svoju plocu pa ako si zainteresiran javi mi se na mtech@net.hr ili 091/678-7826
|
Nforce2 definitivno:clap:.
|
Citiraj:
Ne znam da li da čekam Abit ploču ili da uzmem sada KT400. ONO IZ PRVE RUKE. |
Citiraj:
eto ti ga na :D |
Citiraj:
Na nforce2 sam uspio natjerati RAM da radi na 333 cas 2 - 2 - 3 - 2, inaće Kingmax 333 deklariran cas 2,5 :D Da ne zaboravimo da nforce2 koristi memory bank intelieve između 1/2 i 3 mem. banke. Nije da daje mnogo, ali u nekim slućajevima i do 10% bolje performanse. All in all poprilično podosta opcija za OC ( moja je MSI ) Sve to uz istu ili manju cijenu od KT 400 - grand prix all the way. Inače Abit - ove ploče stigle u HG spot - 1.115,00 Kn - RAK navali dok još ima :D :beer: :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D svaka preporuka! :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |