![]() |
slowenische telekom ist jetzt Deutsche telekom :)
: pirate : : pirate :
Buahahah Slovenska vlada prodaje 80% svog telekoma švabama :beer: http://groups.google.hr/group/hr.com...d3637619a26a75 |
Hehe, sad kad im švabe nabace cijene:D
|
Citiraj:
|
Samo da ih pošteno ogule pa da im se možemo smijat, iako sumnjam da ih mogu ogulit više nego nas :(
|
Citiraj:
|
Ja sam uvjek mislio da su slovenci pametniji od nas....
Sad mislim da su jednako glupi.... |
Citiraj:
|
A bar su mogli naučit na našem primjeru... Izgleda da nisu...
|
U Sloveniji nema šanse da provedu isto guljenje korisnika, čak i da imaju monopol kao kod nas. Zašto, pitate se? "Ludi" Slovenci su već u Europskoj uniji, za razliku od "pametnih" Hrvata. Kakve to ima veze gdje je Slovenija? Pa eto u Europi i svijetu je inače nezakonito stjecanje ekstra profita na račun monopolističkog položaja. Kažete da i mi imamo te zakone? Da, ali kod nas ih nema ko provest, jer "pametni " Hrvati imaju svi doktorate, pa ne stignu između predavanja na fakultetima (studenti su im uglavnom Slovenci).
|
Evo ja sam u zavrsnim pregovorima sa Al-kaidom, jos samo da se dogovorimo oko cifre i to je to. Mete su dogovorene (T-com centri, i sve vaznije zgrade), vrijeme isto. Samo jos da rijesimo taj mali problem oko novca i gotovo.
:) |
Neće derat ko i nas, kada kod njih ima konkurencije, a i ponuda je daleko bolja...
BTW, T-com je ipak globalna tvrtka, to što smo mi jedna od rijetkih podružnica na kojoj rade masni profit, naš je problem... |
Sretno im bilo....
|
ma želim im kugu,koleru i još 1000 godina tcom monopola,nisu ni oni nas žalili kada samo mi bili u još gorem kurcu,ni sada nismo baš dobro,tako da tko ih šljivi
|
We are Deutsche Telekom. Lower your shields and surrender your DSLAMs. We will add your technological distinctiveness to our own. Your telecom will adapt to service us. Resistance is futile.
|
|
Citiraj:
|
Kao i u Makedoniji,BiH,Crnoj Gori. One telekom to rule them all....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:43. |