![]() |
Ha Vid'te šta ja imam!!!
Dok vi tu raspravljate čiji je komp brži pogledajte šta ja imam. Nemam skener da vam pokažem moj primjerak ali evo vam nekoliko linkova sa skroz istim modelom koji ja imam.
Ako vam se neda ići na te stranice evo nekoliko podataka: SHARP PC-7000 PROCESOR:8086 7,37MHz Ram :320 kbyte ROM:16 kByte 2x 5,25 FDD :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D http://www.oldhardware.de/7000.html http://www.old-computers.com/museum/...asp?st=1&c=496 :D:D:D:D:D:D:D:D |
A ja imam ovo.
|
Pih. Blago vama. Ja imam samo jedan prastari Intel 8088 proc ili neš.
|
El Bahati
Netko tko radi u HGspotu i član je ovog foruma me oslovio tako pa ću u skladu sa imenom El Bahati postaviti pitanje tko od Vas ima InterElectronic VC4000, a? Niti nemate pojma kaj je to, ako znate imam dva (jedan za rezervne dijelove i jedan još uvijek operativan). Bum Vam postal sliku ak Vas baš zanima šta je to.
Nevezano, Hg u kemiji je oznaka za živu, tako? Dakle HGšrot = Živi šrot:D |
Re: El Bahati
Citiraj:
A ko je to, da mi je znati? Ajde reci mi, dam ti pivu. Evo-:beer: |
Re: El Bahati
Citiraj:
|
Ajd, ajd, pa nisu Hgspotovci tak losi. Znam ja gro losijih firmi.
Rekao bih da su oni rulji na piku zato sto imaju najvise prometa (sto opet otvara zanimljiva pitanja). |
evo, ja sam, priznajem. sala mala :D :D :D
|
Opet vi o HGSPOTU i ostalima. DAj ostavite ih malo na miru. Sada malo o starijim stvarima:), pa da oni koji nisu znali vide šta se prije koristilo:).
|
djecace djecace, da si malo stariji bio bi mi JAKO sumnjiv... :D
|
Muzejski primjerci
1 privitaka
Eto Vam slikica, to je staroooo i još radi:D , grafiku nema smisla da Vam pokazujemo, jednostavno tenis Vam je dva pravokutnika koja ganjaju jednu kvadrat i tome slično su ostale igre. Ali onda je to bila gadan igračka. Ima čak i kazeta za matematiku II to Vam je množenje i djeljenje i ostale "napredne" operacije:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |