![]() |
T-Com ce dignut brzine?
Navodno, sa 512/128 na 768/128 ... a navodno bi na jesen (moguce cak i ljeto) trebale i cijene se mjenjati (valjda se nece povecavati). Ostale brzine bi trebale ostati iste.
Ima tko kakvih, tocnijih, informacija sto se toga tice? |
ma strashno... :rolleyes: opet che dizati brzine, a ostaviti cijene. alo?!
pakete povechajte?! c c..... :rolleyes: |
Uzmesh flat kao ja i povecaju ti brzinu i ja happy:clap:
|
A bilo bi dobro da malo smanje cijene ili povećaju pakete ili da ADSL bude svugdje dostupan. :grrr:
|
Nek smanje cijenu Flata-a,a ne povečavajanje,s bijednih 512 na 768.Koja đubrad!!!!
|
Konkurencija....... kad dođe konkurencija već će t-scum spustiti cijene flat paketa. Samo što se mene tiče, onda će im biti kasno
|
ma koja brzina :( i furaju samo reklame na vt-u UZAS isto kao VIP a onda dodje (ako BOG da) iole ozbiljnija K O N K U R E N C I J A i lagano ih pomete
UZAS UZASNI FUJ |
Uh,što mi se gade pedofilske T-Scum reklame- sad bi dobro doša onaj smajlić što riga :D
|
muzu nas sve u 16 t-scumovci.. a konkurencija stiže puževim korakom:mad:
|
ma stvarno su gadovi, vec je skoro godinu dana proslo od kad je poslan onaj zahtjev s potpisima oko 20 osoba, a jos nist:argue:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma koja hebana brzina. sto ce mi to. Samo ce biti problema ko i zadnji puta. : finger :
http://img479.imageshack.us/img479/6...ontkotz2ps.gif :clap: |
A joj !!
Opet će kao dignuti brzine tako da ja svojih 765 MB pređem brže i po 20Kn malo češće.
Što se mene tiće brzine netreba dizati samo treba pakete udvostrućiti i to je to. : stoopid |
Citiraj:
Ma kakva konkurencija telefonski vodovi su njihovi ako uzmes optimu ili onu 3 tel. liniju ti i dalje placas pretplatu ht-u, nema sanse da ih neko zgura. To sto su neki placali provodenje kablova po 3000DM-a nema veze... STOKA. |
ma nek stave 768/192 i 5gb za 99kn i 50000 ljudi ce im bit jakooo zahvalno
|
Citiraj:
|
da ziher to nebudemo mi doživili
|
Ma ako i dozivimo slovenci ce to placati 50 kuna, tako nam je sudjeno
|
Prije svega, lijep pozdrav svim članovima foruma.
Ja sam, eto, Vaš novi član pa je pristojno da Vas sve pozdravim. Što se tiče teme, ne mogu potvrditi 100 % , ali cijene bi do kraja godine trebale pasti,a ne rasti. U prvom redu pad cijena bi se trebao odnositi na flat. Također, postoji mogućnost povećavanja paketa, ali kažem, nije 100 % sigurno pa ne bih želio prejudicirati da me netko krivo ne shvati. Ovo su za sada samo glasine, kad budem imao više konkretnih informacija, rado ću vas o njima obavijestiti.:) |
Ma neka smanje cijene paketa ...
koja mi korist od vece brzine kada mi je paket govno.... |
benardhinho pozdrav. Ugodan boravak na forumu
On topic. Ma ja nemam nista protiv povecavanja brzina, ali bih ipak volio da nam povecaju pakete. Ali sada gledajte za par mjeseci ce se pojaviti sigurno netko tko ce staviti niske cijene, ali kao sto je bio i sa Amis ADSL0ovima to nije toliko prezentirano ljudima pomocu reklama. Neki dan u skoli mi se dofura tip i pita me mi se isplati uzeti paket za 1kn ?? Nitko se ne pita sto taj paket ustvari znaci. Svi kupe jer je za jednu kunu, i prodaju im muda pod bubrege. Ustvari sa tim paketom nemozes skinuti skoro nista sa neta, a da ne govorimo o jadnim brzinama ADSLova. Ja sam jos uvijek ucenik pa nemam love da si mogu sam kupovat, ali jebiga da je ADSL flat za 130kn po mjesecu uzeo bih ga bez razmisljanja sada 360kn mi se ne isplati jer nemam zivaca na malim brzinama skidati nesto. Zelim reci da vecina ljudi uopce ne shvaca sta potpisuju tim ugovorom. |
Citiraj:
A koji paket imaš sada? Evo, jedno pitanjce za sve: Šta vi mislite koliko bi bila ajmo reć optimalna mjesečna naknada za flat? Ako netko ne zna, sada je 299 kuna. Kad bi to palo na 199 kuna, vjerujem da bi se mnogi odlučili uzeti flat. A možda i griješim? |
Citiraj:
Code:
Ovo je istina, pogledajte samo kakva je situacija npr. s mobitelima. Silne akcije mobitel za 1 kunu, ljudi potpišu ugovor, a uopće ne čitaju što potpisuju, to je problem.Pa kasnije imaju problema. Istina, neki i ne razumiju što potpisuju, ali pitam se zašto onda uopće i potpisuju? |
ako mi flat i najslabiju brzinu ubace u 200kn uzimam,ne mogu davati više od 200kn mjesečno za net
|
Ajd netko ko razumi njemački da malo usporedimo pakete i cijene pa da vidimo tko tu koga hebe!?
https://www.t-com.de |
200 kn recimo 512/128 i flat sve skupa do 250 kn maksimum. Za to bi dao love ionako dosta trosim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
6016kbit/576kbit - 35eur - 255kn 2048kbit/192kbit - 30eur - 220kn 1024kbit/128kbit - 27eur - 198kn Sve FLAT paketi. Flat im kosta 9,95eur - 72kn + pretplata za pakete. http://dslcenter.telekombusiness.de/...eisuebersicht/ |
ma briju!!!uvest ce to i onda ce netko htjet uzet i rec ce da trenutno nije moguće jer bla bla bla bla......pola ekipe koja je htjela uzet je takav odg.dobila a da ne pričamo da gornja kustosija i jos neki dijelovi zgb nemaju digitalnu centralu!!a mi dobili ali nema vise mijesta........
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |