![]() |
epox 8rda+ vs 8rda
pretpostavljam da su ovo identicne ploce osim sto + varijanta ima lan i firewire...
jesam li u pravu? |
Re: epox 8rda+ vs 8rda
Citiraj:
|
Re: Re: epox 8rda+ vs 8rda
Citiraj:
jel to jos uvijek stoji ili ne? |
+ jos znaci da ima i raid
bar je tako bili s epox plocama |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što svi viću na mrežne kartice? Disable u system manageru i stvar radi ako ti ne treba. Ako treba uspori podizanje za 5-10 sekundi
|
Citiraj:
|
Večinu vremena mi je iskljućena ali ponekad sobro dođe. Kada dobijem stroj zreo za back-u samo je ukljućim i u taj stroj gurnem drugu. Jednostavnije nego šaltanje hardova što sam prije radio.
Ne poznam niti ja nekoga tko ima USB2 ni Firewire ali za 100 kn ću ga uzeti. Doći će i njemu vrijeme. Tako mi je bilo i prije. Zašto si sada ne bi kupio ext. ladicu za hard? Bar ne trebam kupovati kontroler. |
Citiraj:
a ovo sto si rekao ya firewire u jednu ruku stoji ali..100kn po 100kn pa sam dosao na prosjacku granu :) |
Kad se vec prica o Epoxicama, koja je tocno prica sa zvucnom na 8rda+?
Jel' to soundstorm ili nije? Na epoxovom siteu pise: Realtek ALC650E 6-channel full-duplex integrated sound Koji je uopce chip u Soundstormu? |
Citiraj:
http://www.datastortech.com/LINK_TO_...usa/2500si.htm Eksterna USB 2.0 ladica za 2.5" hard diskove - nema svoje vlastito napajanje vec struju vuce iz USB 2.0 porta, a ukoliko je rijec o USB 1.1 portu, onda napajanje "krade" iz ps/2 porta putem malog kabla. Genijalna, prakticna i vrlo mobilna stvarcica, a jedina zamjerka je sto koristi 2.5" diskove koji su prilicno skuplji. Imao sam jedan 2.5" disk viska pa sam zato i kupio doticnu ladicu. Sto se tice razlike od 100kn za + i obicnu verziju, FireWire i LAN za tu smijesnu lovu su super stvar! Uzeti cisto zbog jeftinoce! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O. |
U svakom slucaju 8RDA/+ ionako ima problema s nedostatkom/sheranjem IRQ-a kad se ne koristi ACPI. Da se mene pita - ja bi uzeo 8RDA.
|
Citiraj:
|
Recimo ja i pola ljudi koje znam ... -Ehh .. ? :) -=> APM+ACPI+IRQ Sharing=OFF
|
i jedna jos velika razlika koju sam slucajno primjetio na epoxovim stranicama...plus verzija ima 6 kanalani sound dok ona druga ima dvokanalni zvuk...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |