![]() |
NV Forceware driveri i JAVA problem
Problem je vezan uz AA koji se primjenjuje izgleda i na java aplikacije. NetBeans mi izgleda mutan, sa duplim slovima van fokusa. Jel zna tko verziju Forca sa kojima se to ne događa? Trenutno imam 81.97 Xtreme-G.
|
i meni se ista stvar događa kad pokrenem bilo koju stranicu na netu sa javom
|
Stef jesi probao s nekim drugim driverima?! Siguran sam da je na XG-ovim forumima neko takoder prijavio probleme kod java aplikacija..medutim evo sad trazim opet pa ne mogu naci... jesi probao s nekim drugim drajverima?
mighty koje ti drajvere koristis?! |
Probao sam isto jedne iz 7x.xx serije dok sam imao 6800Le i ista je stvar bila. Inače je to, mislim, poznati bug bio u Forcima. Nije neki veliki problem ... samo treba isključiti AA, al sam mislio da su to popravili do sada.
|
Citiraj:
inače samo promjenim rezu i vratim nazad i sve je ok, al me živcira što moram to stalno radit. također u driverima uključen AA |
Citiraj:
Nisam isao za tim problemom moram priznati...Ja koristim novije NGO 83.62 drajvere..nisam bas pratio changelogove tako da nisam siguran ali u ovih par prije do 81.95 sta sam bio u toku.. primjetio sam da su vise orijentirani na SLI probleme (sta je i normalnou jednu ruku) i neke probleme u igram kao COD2 poslje nisam pratio ali imam osijecaj da zapostavljaju puno vaznije probleme koji se ucestalo ponavljaju a rijesavaju tek nadolazece one sta sam naveo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |