![]() |
Veličina slika u sigovima
Primjetio sam da neki useri imaju 50-100kb slika u sigovima pa predlažem da se postavi neko ograničenje, recimo do 30kb ili tak nešto.
|
Hmn koliko ja znam ZABRANJENO je drzanje slika u signu a opet ih ima masa uglavnom da se vratim na prvotnu misao..
Koliko ja znam maknuti je img code jel? Pa se moraju stavljati linkovi na slike, a ja bi predlozio da se omoguci img code (ak vec nije ) i limitira se slika na nekih 30-40kb . |
Ja sam da se maknu sve slike iz siga....:smoke:
|
i ja isto...
|
Meni nije jasna ova navala "reklamnih sig-ova".Korisnici su jednostavno ponosni na njih sto postoje te ih reklamiraju izgleda,mislim kak i zast?Oni dobro zaradjuju na svima i bez pomoci korisnika da ih reklamiraju a ja nevidim smisla da si ja u sig metnem "Sljivovica user" te reklamiram Babinu rakiju d.o.o.Dovoljno je vec reklama u medijima...Eto toliko.
|
Hm, ako se uskoro ne maknu sve raklema iz sigova bude po prstima...
|
ja mislim da bi trebalo zabranit slike u sigovima!! mislim, cemu to?!? neka netko stavi link, ako bas toliko zeli imati sliku...
pa prije koji mjesec je bila akcija smanjivanja sigova, a sad ko za inat slike!!! sigovima je prvenstvena namjena da se pomogne onome koji ima problema, da ne mora pisati konfu svaki put, a ne kur.... sa necim... |
Ja sam protiv slika u sigovima
|
Citiraj:
|
Baš sam sada vidio lika sa 800 (osamsto) kB velikim sigom...OMG...
|
A zašto se ne može stavit više od 1024 znaka u sig?
|
Firefox + Adblock...i nema više gifova sa user onoga, user ovoga...
|
ajmo onda poceti micati slike u sigovima , ja micem svoj Flakic cim ovo napisem.
i - jer smijem ostaviti u sigu oglas za prodaju svoje graficke ? ako ne smijem , da maknem i to . nesto mi se mice ovih dana Edit - ja sam idiot koji je zamjenio avatar i sig , dakle flak ostaje . pardon na lapsuzu |
i ja sam za micanje lika iz siga, a pod obavezno da se napiše konfa, kako su neki već i predlagali
|
Citiraj:
|
Zakaj ne napravit ko u GURU3D ispod avatara podatke o konfi
BTW Sad ću maknut slike iz siga |
Nek se u sigu pise kaj oce, al vec mi je slika i reklama iliti cega vec dosta, imas avatar za sliku koju oces :smoke:
Al opet, neki dan sam videl lika koji ima i sliku od cca. 200kb, em ima sig od 20 redova i tak mi je lepo cijeli njegov post bil prek ekrana. Imam filing ko da se ovdje opet pocelo previse popustat, pogotovo sto se tice vrijedjanja ljudi, i to se poprilicno rasirilo, od trznice do ostalih postova... A i par puta su novi clanovi imali tak lijepu dobrodoslicu, da je za pozeljet :( |
Meni je bezveze micanje slika u sigovima. Naravno da se trebaju poduzeti neke sankcije oko bezobrazno velikih sigova, ali imati sličicu od npr 30-40kb? :(
Ja ću svoju sličicu maknuti ako baš moram... |
a evo, uzmimo tvoj primjer (nothing personal)....
cemu ce ti taj gif u sigu?!?! samo blijesti i upada u oci i odvraca ti paznju od postova.....mislim ono what's the point?? |
Koji je point imat npr ljepo moddano kućište sa izrezanim plexijem i neonkama, ventilatorima, vinilima koje vuče pozornost i imati isto to kućište samo u bijeloj/sivoj boji kao što izgleda većina ''ostalih'' kućišta?
|
Citiraj:
|
Koja je razlika gifa u sigu i gifa u avataru:smoke:
Nek ima u sigu šta hoće dokle god mi se srednjak ne umori od skrolanja zbog veličine njegovog posta...Ne dižite graju džaba!: bonker : |
Citiraj:
Citiraj:
|
prijedlog moderatorima:
naplaČujte slike pa nek stavlja ko oće |
Citiraj:
Ako naletiš na takvo nešto-obavijesti me... |
Vidim i neke sa vise od 5 redaka u sigovima i to bas ovdje u uvom thread-u ... :)
|
Citiraj:
Smetaju vam moje sirotinje od po cca= 3kb i jedan sliculjak koji ima jedva 20kb? Pa to ne opterecuje ni najmanji kapacitetom dial-up u nedodođiji. Koliko je puta bilo istaknuto upozorenje da se smanje generaljije? Vecina je odmah promptno smanjila. Ali kao i u zivotu, ako se nesto nakon nekoliko upozorenja ne pocne provoditi onda nema kruha od upozorenja. Jednom se mora i sprovesti brisanje sig-ova koji ne postuju naputke. Nije popularna metoda ali jednom se mora sprovesti. Bez kondicionala. Potpuno me briga za sig...nisam refresh-ao popis dole od prvog pisanja...cemu? Ali uzeti mi moje slicice? Stvarno ne vidim kako to ometa necije citanje. |
Citiraj:
|
Slikice ostaju, bez brige Visaage -:) Ali, kako je Jelc sugerirao - pingajte njega ili mene ako naletite na "monstrume" ili reklame i sl.
|
Drago mi je :)
mogli bismo napraviti npr neki teoretski limit da sig stane u ''post'' tj dužinu onog djela sa avatarom a ne da ga još dodatno razvlači dole;) naravno ne ako je neki dugačak post. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:40. |