PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Veličina slika u sigovima (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35380)

rendula 09.03.2006. 23:34

Veličina slika u sigovima

Primjetio sam da neki useri imaju 50-100kb slika u sigovima pa predlažem da se postavi neko ograničenje, recimo do 30kb ili tak nešto.

Codiac 11.03.2006. 01:07

Hmn koliko ja znam ZABRANJENO je drzanje slika u signu a opet ih ima masa uglavnom da se vratim na prvotnu misao..

Koliko ja znam maknuti je img code jel? Pa se moraju stavljati linkovi na slike, a ja bi predlozio da se omoguci img code (ak vec nije ) i limitira se slika na nekih 30-40kb .

Vuco 11.03.2006. 01:36

Ja sam da se maknu sve slike iz siga....:smoke:

nicko 11.03.2006. 09:48

i ja isto...

celduce 11.03.2006. 18:21

Meni nije jasna ova navala "reklamnih sig-ova".Korisnici su jednostavno ponosni na njih sto postoje te ih reklamiraju izgleda,mislim kak i zast?Oni dobro zaradjuju na svima i bez pomoci korisnika da ih reklamiraju a ja nevidim smisla da si ja u sig metnem "Sljivovica user" te reklamiram Babinu rakiju d.o.o.Dovoljno je vec reklama u medijima...Eto toliko.

tor 11.03.2006. 19:15

Hm, ako se uskoro ne maknu sve raklema iz sigova bude po prstima...

nicko 11.03.2006. 19:27

ja mislim da bi trebalo zabranit slike u sigovima!! mislim, cemu to?!? neka netko stavi link, ako bas toliko zeli imati sliku...
pa prije koji mjesec je bila akcija smanjivanja sigova, a sad ko za inat slike!!!

sigovima je prvenstvena namjena da se pomogne onome koji ima problema, da ne mora pisati konfu svaki put, a ne kur.... sa necim...

Renesis 11.03.2006. 19:39

Ja sam protiv slika u sigovima

G0RKI 11.03.2006. 20:13

Citiraj:

Autor nicko_029
...sigovima je prvenstvena namjena da se pomogne onome koji ima problema, da ne mora pisati konfu svaki put, a ne kur.... sa necim...

U potpunosti se slazem s ovim..naposljetku mnogo je postova na forumu gdje pojedinci trazu savjet/pomoc a ti ih moras pitat da postaju konfu i postavke biosa...bla bla....da bi ih mogao savjetovati...

LordNitro 12.03.2006. 16:40

Baš sam sada vidio lika sa 800 (osamsto) kB velikim sigom...OMG...

domy_os 12.03.2006. 16:45

A zašto se ne može stavit više od 1024 znaka u sig?

Mailman 12.03.2006. 16:48

Firefox + Adblock...i nema više gifova sa user onoga, user ovoga...

Router 12.03.2006. 17:25

ajmo onda poceti micati slike u sigovima , ja micem svoj Flakic cim ovo napisem.
i - jer smijem ostaviti u sigu oglas za prodaju svoje graficke ? ako ne smijem , da maknem i to . nesto mi se mice ovih dana

Edit - ja sam idiot koji je zamjenio avatar i sig , dakle flak ostaje . pardon na lapsuzu

Jablan 12.03.2006. 17:57

i ja sam za micanje lika iz siga, a pod obavezno da se napiše konfa, kako su neki već i predlagali

rendula 12.03.2006. 18:49

Citiraj:

Autor Jablan
i ja sam za micanje lika iz siga, a pod obavezno da se napiše konfa, kako su neki već i predlagali

Zašto bi netko morao napisati svoju konfu? bezveze.

Dawar 12.03.2006. 18:59

Zakaj ne napravit ko u GURU3D ispod avatara podatke o konfi
BTW Sad ću maknut slike iz siga

Vuco 12.03.2006. 19:08

Nek se u sigu pise kaj oce, al vec mi je slika i reklama iliti cega vec dosta, imas avatar za sliku koju oces :smoke:

Al opet, neki dan sam videl lika koji ima i sliku od cca. 200kb, em ima sig od 20 redova i tak mi je lepo cijeli njegov post bil prek ekrana.

Imam filing ko da se ovdje opet pocelo previse popustat, pogotovo sto se tice vrijedjanja ljudi, i to se poprilicno rasirilo, od trznice do ostalih postova...

A i par puta su novi clanovi imali tak lijepu dobrodoslicu, da je za pozeljet :(

SniperWolf 12.03.2006. 19:27

Meni je bezveze micanje slika u sigovima. Naravno da se trebaju poduzeti neke sankcije oko bezobrazno velikih sigova, ali imati sličicu od npr 30-40kb? :(
Ja ću svoju sličicu maknuti ako baš moram...

nicko 12.03.2006. 19:34

a evo, uzmimo tvoj primjer (nothing personal)....
cemu ce ti taj gif u sigu?!?! samo blijesti i upada u oci i odvraca ti paznju od postova.....mislim ono what's the point??

SniperWolf 12.03.2006. 19:48

Koji je point imat npr ljepo moddano kućište sa izrezanim plexijem i neonkama, ventilatorima, vinilima koje vuče pozornost i imati isto to kućište samo u bijeloj/sivoj boji kao što izgleda većina ''ostalih'' kućišta?

TomG 12.03.2006. 21:54

Citiraj:

Autor SniperWolf
Koji je point imat npr ljepo moddano kućište sa izrezanim plexijem i neonkama, ventilatorima, vinilima koje vuče pozornost i imati isto to kućište samo u bijeloj/sivoj boji kao što izgleda većina ''ostalih'' kućišta?

dobro chovjek kaže ,ja sam isto protiv siga ,ali nemoram gledati ako neželim...isto tako neka svatko radi kako hoche u samo nekim mjerama...

žile 12.03.2006. 22:13

Koja je razlika gifa u sigu i gifa u avataru:smoke:

Nek ima u sigu šta hoće dokle god mi se srednjak ne umori od skrolanja zbog veličine njegovog posta...Ne dižite graju džaba!: bonker :

G0RKI 12.03.2006. 22:46

Citiraj:

Autor rendula
Zašto bi netko morao napisati svoju konfu? bezveze.

Citiraj:

Autor G0RKI
...naposljetku mnogo je postova na forumu gdje pojedinci trazu savjet/pomoc a ti ih moras pitat da postaju konfu i postavke biosa...bla bla....da bi ih mogao savjetovati...

Pa nije li to smisao foruma da diskutiramo o necemu i pomognemo jedni drugima?! : hello2 : : cheers2

Don 12.03.2006. 22:53

prijedlog moderatorima:
naplaČujte slike pa nek stavlja ko oće

Jelc 12.03.2006. 23:30

Citiraj:

Autor rendula
100kb

???
Ako naletiš na takvo nešto-obavijesti me...

spawn 12.03.2006. 23:49

Vidim i neke sa vise od 5 redaka u sigovima i to bas ovdje u uvom thread-u ... :)

Visage 13.03.2006. 01:16

Citiraj:

Autor Renesis
Ja sam protiv slika u sigovima

Pa stvarno me cudis bikeru i to jos biatlonsko nordijski ;)

Smetaju vam moje sirotinje od po cca= 3kb i jedan sliculjak koji ima jedva 20kb? Pa to ne opterecuje ni najmanji kapacitetom dial-up u nedodođiji.

Koliko je puta bilo istaknuto upozorenje da se smanje generaljije?

Vecina je odmah promptno smanjila. Ali kao i u zivotu, ako se nesto nakon nekoliko upozorenja ne pocne provoditi onda nema kruha od upozorenja. Jednom se mora i sprovesti brisanje sig-ova koji ne postuju naputke. Nije popularna metoda ali jednom se mora sprovesti. Bez kondicionala.

Potpuno me briga za sig...nisam refresh-ao popis dole od prvog pisanja...cemu? Ali uzeti mi moje slicice? Stvarno ne vidim kako to ometa necije citanje.

Vuco 13.03.2006. 01:27

Citiraj:

Autor Bruno_Rv
Vidim i neke sa vise od 5 redaka u sigovima i to bas ovdje u uvom thread-u ... :)

Dobro, i ja sam medju tima, al s time da sam smanjio velicinu slova, barem mislim.... ako ne, mjenjam odmah ;)

tor 13.03.2006. 08:45

Slikice ostaju, bez brige Visaage -:) Ali, kako je Jelc sugerirao - pingajte njega ili mene ako naletite na "monstrume" ili reklame i sl.

SniperWolf 13.03.2006. 11:50

Drago mi je :)
mogli bismo napraviti npr neki teoretski limit da sig stane u ''post'' tj dužinu onog djela sa avatarom a ne da ga još dodatno razvlači dole;) naravno ne ako je neki dugačak post.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:40.