![]() |
najbolja sc.A ploca za gameing
dajte mi to recite pliz jer
ova gigabaytica mi opasno ... mater |
Za gameing moze bit puno sck.A ploca dobrih;)
Ono kaj tebe zanima su: dfi NFII lanparty i infinity serija i od abita NF7(-s) i AN7: hello2 : |
AN7 nikako, dok joj se radi sve 5, ali poslije si naje...!!!
LP moze, ali je (pre)skupa. Ak imas TCCD-ove epox 8rda+ (sa c1 rev NB-a) Moze i Leadtek nForce2 Ultra400 Deluxe Limited (ak ju nadjes javi i ja bi jednu) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako trebaš nešto jednostavno i provjereno, onda definitivno NF7. A ako ti treba ploča za igranje, svaka s podrškom za tvoj procesor je dovoljna, jer dobar igrač igra jednako dobro i na matsonicu i na dfi-u. |
@Chika spasoje
Ma pusti dr_epoxa spalio je ploca i ploca, pa sad vice da nis ne valja:D I ja imam an7 i jedino jos zamjeram kaj ne voli svaki ram kak bi trebalo. To je sranje al sta ces. |
Citiraj:
A naravno to bi morala moc jer ti Abit garantira da to radi. |
čudno, meni je dizala 3.2v bez beda
|
NF7-s rev2.0 sam imao 2 god. i nikakvih problema nije bilo, odlicna ploca!
Takodjer sam imao iskustva sa Asus A7N8X deluxe i Asus A7N8X-e deluxe koje su isto dobre. Moja preporuka je da uzmes neku plocu (ako ne neku od navedenih) koja ima SoundStorm™/ Dolby™Digital Audio tj. NFORCE2 Ultra 400 + MCP-T chipset, ujedno je i najstabilniji. |
DFI NF2 Infinity, NF7-S, AN7.
Zmjerka NF7 serije je što VDIMM neće više od 2.9V što je premalo za BH5, BH6 ili UTT. |
Imao sma i NF7-s i DFI nF2 Infinty i LP UltraB.
Infinity je bolja ploča od LP jer nije tolko nakrcana, NF7-S znaju bit spore ko mazge, po meni pošto ne namjeravaš zet novu uzimi AN7 jer je po izradi kavalitetnija od DFI ja |
AN7 se mosfeti griju ko ludi...
Moja ex MSI K7N2- Delta je imala pasivnjake na njima, šteta što ABIT to ne radi.. |
Ako ne planiraš napraviti neki bijesni oc, DFI odmah prekriži.
Moja preporuka Abit AN7. |
Epox rda, 8rda.. rdai... tralala...
nećeš fulati... isto tako abit nećeš fulati.. a i DFI kažu ljudi da nije loša... ;) bilo koja sa nf2ultra čipsetom... |
Citiraj:
|
an7 i nf7 nemas sta drugo traziti :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |