![]() |
hmm...it's not french thats for sure,maybe german or spanish!
|
Citiraj:
|
if you search for "kurc**" there you will find some results, i dont think the messages are friendly :D
Lol...koji panjevi, prestrašno... :D :D A da im netko ode i prevede kak spada... |
zatvorili su temu, a i dobar je onaj link sa prevedenim hr psovkama koje je netko postao. :D :D
dobro sam se nasmijao vecheras kada sam to chitao. :D |
Citiraj:
|
Nek te Hrvat nabije- The Greatest should f*ck you
dobre su mi ove psovke |
LOOOOL - jebeno sam se nasmijao na ovo :D :D
kurcem is the f word... bwahahahahahahaa :D |
debili.
dobro im je napisa "...znam da si frustriran svojim malim kurcem..." |
: roller : : lol2 : : lol2 :
HAHAHA.... glupi ameri:D |
: roller : : roller : : roller : strgala sam se od smjeha : goood : : goood :
|
Majko mila mene je potrgalo!
LOL! |
LOL potrgao sam se od smjeha!
To je dobra strana kad si ovako mala zemlja pa niko nezna tvoj jezik LOL! |
Španjolski ili Njemački. cccc
Funyyy |
E ebemu pasa jesam se nasmijao :D .
|
ali ovo:
features little boy kurcem hoary cigancino jedna janica kostelic ROULETTE :D :D |
Citiraj:
|
prejako... koji imbecili tamo zive...
pokusao sam pronac ovog tipa u ogame pa da ga satarem ali nije u mom univerzumu : CoolRamb |
danas su spremili cijelu invaziju na org. pogledajte imate masu linkova na forumu ogame.ba u caffe-u
ja sam pisao od smijeha ponekad je bas gušt biti nekulturan: goood : |
djeca koja su se zajebavala tamo, su dobila 4life banove ingame i na forumu
|
ne mogu reci da se slazem s tom dlukom jer forum i ingame su odvojene stvari. kad spamas ingame dobijes ban na nekoliko dana, ne znam tocno brojku, a forum ti ostaje kakav je. ne razumijem zasto bi onda za spam na forumu dobio ingame ban i to takvih razmjera (dozivotan i to na svim serverima). odgovor je jedino da smo manje pozvani na org pa su stoga i kazne drasticnije. i svaki komentar ljudi na orgu je bio nesto tipa "serete u nasem vrtu".... a ja sam mislio da je ogame javno dobro i da pripada svima jednako pa mi nije jasno tko ga se to nasao svojatati i dijeliti pravdu po svom rezimu.
|
@ hmmmm: ne slazem, jednako tako bi prosao i neki poljak, franzuc, nizozemac ... kada bi dosao na balkanski forum i poceo psovati ili pricati nebuloze
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |