![]() |
Koja igra u 4 ili više
Koju biste igru predložili za špilanje sa četiri igrača ili više?
Igramo Mashed, Rage i ProEvo. 5. |
|
ako za multiplayer onda je to CoD2, Medel of honer for me the best:)
|
Duke Nukem 3D
|
Need For Speed Most Wanted - svaku veče igram s ekipom. :)
|
Soldat:D
|
Imam kučište veličine radijatora pa nije mobilno, znači ništa u lan-u, nekaj kaj bih se moglo igrati na 1 kompu, znači split screen ili slično.
Mashed rasturamo, ali nam je već pomalo dosadio. @Overkill Kakva je to igra, očemu se radi: cheers2 |
Soldat je fora 2D igrica slicna kao worms samo naprednije, to su neki mali vojnici i imaju slobodu kretanja (ides gdje oces i nema cekanja na potez), full zabavna igra, moze se igrati i prek neta. Zna biti i zarazna......mene je uspjela zaraziti: goood :
|
Yup Soldat su odlični, imaju dobar smisao za humor (komentari cpu-a ;) ), pa oružja koja imaš ( Flame god mmmm), puno mapa, veliki izbor načina igranja i besplatan je :) . www.soldat.pl
I Starcraft je jako dobar za 4 playera EDIT: sad vidim da bi igrao split screen...hmmmm ovo su za lan multiplayer igre |
Dečki nastavite igrati PES5 :D
|
na jednom kompu možeš probat neke emulatore, to se da u 4 igrat
npr. bomberman na zsnesu je stvarno zanimljiv, micro machines isto... |
Counterstirke, Day Of Defeat, Half Life 1&2, CoD 1&2, Unreal Tournament 1 & 2004, Crashday, FEAR, Warcraft 3, Red Orchestra...
|
Citiraj:
Igras na netu ili u LAN-u? Ako je u lan-u kako ste uspjeli natjerat da proradi? |
Citiraj:
|
Probaj Flatout... Razbijacina s autima, mi smo je igrali u troje... Zakon stvar, ne zahtjeva previse, na P3 667, 384MB ram i Radeon 9000Pro 128MB je isla glatko... ;)
|
A Serious Sam TFE i TSE??? To se isto moze igrati u split screenu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |