![]() |
Kako za gmail napraviti
Otvorio sam mail preko googlea pa me zanima sto treba napisati u thunderbirdu pod POP mail server i outgoing server.
Outgoing bi trebao biti isto sta ne a mjenja samo POP,zar nejde pop.gmail.com??? |
evo linka...
http://mail.google.com/support/bin/a...285&topic=1555 postavljanje Thunderbirda za pristup gmailu.... |
ja sam više puta pokušavao u više klijenata ali poslati mail nikada nisam uspio.. :/
|
Meni gmail radi na thunderbirdu čist uredu...
|
Samo slijedi upute. Meni radi bez problema.
|
probao sam stvarno više puta, točno po uputama, sa njihovim smtp-om (što mi nikako ni danas nije jasno), sa svojim smtp-om normalnim... ništa... mail ne mogu poslati...
bum probao još jednom al sumnjam :/ |
Isprobavaj s pop i smtp serverima od providera preko kojeg ideš na net. Znači u postavke od gmail za pop server stavi recimo od carneta, pa možda proradi. Isprobavaj malo. Neznam kako drugačije da ti pomognem.
|
k tnx, bum probao još
|
Citiraj:
|
jesam
upravo to je smijesno ja primam mailove (pop3) normalno, ali ih ne mogu poslati |
Jesi uključio TLS kod odlaznog servera?
|
Ma meni isto ne radi,probao sam svasta...odustajem..
Bas bez veze da ne radi normalno...mislim cijela mudrost oko toga ko da je...a...hvala svima... |
a jel zna neko za iskon???
|
Incoming: pop.iskon.hr
Outgoing: mail.iskon.hr |
Citiraj:
Zar nije bilo govora da se ne moze to tako preko iskona ako si .net korisnik nego samo ako si .inet?? |
Istina, al se Skiller nije izjasnio pa sam napisao prvo što mi je palo na pamet.
|
t-scum nažalost (sorry kaj nisam napisao)
skiler inače ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |