PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   za spamere - porijeklo rijechi spam (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35244)

atha 08.03.2006. 13:56

za spamere - porijeklo rijechi spam

dragim spamerima.... ;)

Spam je naime naziv jednog komercijalnog proizvoda, konzerviranog jela od mesa sličnog “mesnom doručku” koji u Americi postoji već nekih sedamdesetak godina. Razlog zašto se danas naziv “Spam” povezuje sa neželjenim porukama je skeč koji su napravili poznati pythonovci (Monty Python Flying Circus), a u kojem gosti u restoranu od konobarice pokušavaju naručiti hranu, ali se ispostavlja da sva hrana sadrži Spam. Pokušavajući naručiti neko jelo bez Spama saznaju da ga ne mogu dobiti, jer konobarica tvrdi da svi vole Spam pa ga oni serviraju u svakom svom jelu. U pozadini skeča zbor Vikinga cijelo vrijeme sve glasnije pjeva “Himnu Spamu” da bi na kraju nadglasali svaki pokušaj konverzacije u restoranu.
Upravo je to ono što i čini spam opasnim, on otežava komunikaciju jer ljudi kontantno moraju zaobilaziti spam poruke kojima su zasipani sa svih strana i ne mogu se koncentrirati na poruke koje su željeli da pročitaju i/ili da na njih odgovore što u osnovi prekida komunikacijski kanal.

Andeo 08.03.2006. 14:06

Totalno je neobično da ti kao največi spamer znaš i porijeklo te riječi. Bravo Atha! :beer:

LAcy 08.03.2006. 14:24

Citiraj:

Autor Andeo
Totalno je neobično da ti kao največi spamer znaš i porijeklo te riječi. Bravo Atha! :beer:

LOL, presao je u profesionalce.

terminator 08.03.2006. 16:00

jel ovo sad spam? :D :D :D
bravo, sad će moj buraz znati kaj je spam...

fanATIk 08.03.2006. 19:35

čudi me da se sniper kao okorjeli spamer i hamm - nova nada spamanja, nisu javili u ovom postu...

SniperWolf 08.03.2006. 20:17

@fanATIk: jel me netko zvao možda? :D
pa s obzirom koliko sam imao avarage postova na dan u 2005, smanjuje se polako... :)

Fleks 08.03.2006. 20:23

Sniper nikad nece imat moju titulu :D:D:D

Delta S4 08.03.2006. 20:45

Monty Pythonovci su ZAAAKON!
Od njih sam najviše naučio o životu i prihvaćanju života...

Koje fore ti ljudi imaju... Michael Ellis-Nigel Melish :D ...smrtonosna šala(kojom su englezi tamanili švabe u WWII...oružje kojeg nema u MOH-u) :D ...škot na konju: D ...planinarski skeč(koji nije dovršen) :D ...Lav Davidovič Trocki pjeva "Jack in the box" :D ...protestantska obitelj koja ima dvoje odrasle djece i dva put su u životu sexali :D ...Michael Angelo(Michelangelo) koji na slici "Posljednja večera" naslika 28 apostola i 3 Krista (i onda Papi prodaje spiku kao da su možda neki njihovi frendovi navratili) Da ne zaboravim, Judu je nacrtao najžidovskiji :D :clap: ...rimski gubernator po imenu Bigus Dickus :D

...mogao bih takve primjere nabrajati cijelu noć :)

P.S. ...ovo nije spam :D

fanATIk 08.03.2006. 21:55

Citiraj:

Autor Fleks
Sniper nikad nece imat moju titulu :D:D:D

ovdje veliš da sniper nikad neće imat tvoju titulu a na linksovom forumu izjavljuješ, citiram: PIŠETE GLUPOSTI I SPAMATE. AMEN. To nek ti bilo tko dozvoli, JA neću. Vidim ti spam -PLjAS delete....
...Tak i tak ti nije do postova nego do broja postova. Jel tak?
Zato ne sračkajte gluposti.
Previse je foruma uništeno tulipanima poput vas. Spamat možete forum.hr do mile volje...

dva lica jednog fleksa: nono : : hello2 :

Router 08.03.2006. 21:58

Ja sam skupio skoro 1500 postova na spamu :rolleyes:

BladeRunner 08.03.2006. 22:14

Ja sam najnespamer,amen(ovaj post se ne računa).

Fleks 08.03.2006. 22:16

Citiraj:

Autor fanATIk
ovdje veliš da sniper nikad neće imat tvoju titulu a na linksovom forumu izjavljuješ, citiram: PIŠETE GLUPOSTI I SPAMATE. AMEN. To nek ti bilo tko dozvoli, JA neću. Vidim ti spam -PLjAS delete....
...Tak i tak ti nije do postova nego do broja postova. Jel tak?
Zato ne sračkajte gluposti.
Previse je foruma uništeno tulipanima poput vas. Spamat možete forum.hr do mile volje...

dva lica jednog fleksa: nono : : hello2 :

Evo slobodno postas i na Linksovom forumu.

Kolko vidim ovdje nisam moderator i vjeruj mi ne spamam od bana. Naucio sam svoju lekciju.

Stoga odfufi.

BTW: ovo je svastara.

fanATIk 08.03.2006. 22:42

Citiraj:

Autor Fleks
Evo slobodno postas i na Linksovom forumu.

valjda Ovo, ne Evo. Zbog čega?

Citiraj:

Autor Fleks
Kolko vidim ovdje nisam moderator i vjeruj mi ne spamam od bana. Naucio sam svoju lekciju.

Good for you : goood :

Citiraj:

Autor Fleks
Stoga odfufi.

Ne razumijem izraz, objasni.

Citiraj:

Autor Fleks
BTW: ovo je svastara.

Nisi me razumio, mene boli neka stvar koliko ko spama. Ak je nekom zadovoljstvo u par mjeseci nabit 1000+ postova, neka mu je. Mene to ne dira. Samo sam napravio usporedbu fleksa sa linksa i fleksa sa PcE. Dakle, nisam ništa izmislio, nisam te vrijeđao i neznam zašto si se našao napadnutim.
I za kraj, odfufi i ti, što god to značilo.

Bran 09.03.2006. 10:20

Neću ništa napisati da ne ispadnem spamer. :smoke:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10.