![]() |
Opljačkan HG Spot autom
Evo nekaj sam tražio i slučajno naletio na članak gdje je HG Spot opljačkan autom. Ajde javite se tko je ukrao robu. :D To je neka osveta jer nije prošla reklamacija. :D
Za detalje pogledajte link. http://www.nabava.net/vijesti/vijest...id_vijesti=460 A pogledajte kritike na novinare jutarnjeg koji su napisali članak. http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/...radja,15412.jl |
Da fakat nek se javi taj,meni treba jos jedna X1800XT : roller :
|
kako originalno. :D
ali mislim si, ako je hak pored, a da nigdje chuvara kakvih nije bilo u blizini. a i ovaj....nekoliko laptopa u vrijednosti od nekoliko stotina tisucha kuna....kahm, jel to svaki vrijedi 50k kuna ili? :D |
malo su napumpali vrijednost... novine ili radi osiguranja... ko zna...
ali nije mu loša ideja... čudo kako taj prokleti HG ne propadne... svako malo ih čiste :D (P.S. meni su reklamaciju mrtvih zvučnika riješavali 4 tjedna :((( ) |
Dobri su ti laptopovi nema šta... :D možda je bio koji alianware :D
|
Citiraj:
|
Brijem da taj kaj je ukrao tu robu pa i nije se bas usrecio 99 % robe mu nece raditi : roller : : roller : : roller : : roller : : roller :
|
ma to oni rade sami tbog publiciteta i osiguranja .
ili je netko samo testirao nove kocnice na autu , koje jebiga ipak nisu bile nove. i ond aje morao uzeti nekaj da moze kupiti ipak te kocnice : sweating |
gdje je taj hgspot ????
|
Citiraj:
Nego ovaj kaj je uzeo zajebo se--->nema garanciju...:D |
Citiraj:
nekaj mi govori da ga to ne muči previše :) |
Citiraj:
Haaageeee---spot...:D |
ma, kaj će sa tolkim laptopima , nek meni daju jedan...
|
Ma tog će brzo Hg šrotovi agenti ulovit :D :D
http://www.hgspot.hr/wanted.aspx |
Citiraj:
Zapravo i njih brine to kaj nema garancije pa su zato uzeli malo pozamašniju kolekciju tak da imaju rezervu - ako crkne jedan laptop - imaju zamjenu :) |
Citiraj:
Tako da svi očekujte ponovni car crush in da HG spot.. |
nego jel prodaje tko mozda neki posteni cooler za socket a proceve :D :D :D
ili mozda laptop :D :D |
ma to su oni najprije sami oni pokrali...ipak dobiju se neki pristojni novci od osiguranja :D
|
mozda bu bila poplava nekih cudnih laptopa za prodat tu na forumu,samo da stakla nebude unutra medju dijelovima:D :D :D
|
khm...da idem stavii oglas..kao kupujem laptop...IZ HG SPOTA..I NARAVNO BEZ GARANCIJE :D :D
|
ooo vidim ja da ti agenti lijepo riješavaju svoje čistače...;) ;) ;) :)
|
HITNO mi treba povoljan i auto limar, i lakirer, imao sam malu nezgodu s autom, diskrecija potrebna.
Prodajem povpoljno par laptopa, potrebno punjace kupiti odvojeno ( posebna akcija ), laptopi su istestirani, 40% povoljnije razlog: izlozbeni artikli, :D:D:D:D:D:D kontakt na mail:HGlaptopi@provalnik.hr :D:D:D |
hg spot drive in
|
hg spot- mcwalk in radi ko tobaco od 0-24
|
Then again, HG spot je najveći lopov u ovoj priči... :smoke:
|
chuo sam za mnoge krade ,ali nijedna nije tako cooool kao ova
|
kupujem laptop :D
nego i treba im :D |
LOOOLčina nemrem vjerovat!!!
kaje najbolje ja sam jučer bio tamo oko 14h LOOOL hahahhahah a ovo za lape ne mora bit preuveličano, ko zna kolko ih je uzeo ;) Citiraj:
|
jebeš parstotisućakuna :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |