![]() |
SMS poruke
Možda znate di je moguče slati besplatno sms poruke prema 091, 095, 098 osim preko vip i t-mobile portala?
Ali da se poruke ne šalji tipa e-mail to sms.. |
nažalost ne...i mislim da se vise ne moze preko t portala...ispravite me ako sam u krivu :)
|
preko t-portala samo za poslovne korisnike.
do 30 poruka mjesechno je besplatno, a ostale se naplachuju na vash rachun po vazhechem cjeniku. |
Citiraj:
I kao sta je atha rekao do 30 poruka mjesecno je besplatno poslje naplacuju prem vazecem cijeniku! |
Citiraj:
kako se to plaća, nakon 30 besplatnih SMS-ova??? |
Citiraj:
oduzima ti se sa racuna,ako dodjes tamo kad imash npr 2 kn on che ti otichi u minis i mochi ches u minus sve dok ne izades sa te stranice,kad izadješ wiše nema ulaza dok ne doplatish rachun...pozz |
Registriran sa na tportalu, al nisam znao koliko imam besplatnih poruka ni kad to istječe.... a oni kurve skidaju s računa....
|
|
Na vipu je mukte slat te poruke i imas ogranicenje na 15 dnevno, samo neznam di se treba registrirat. Ovo mi je od cure acc. a ona se nesica kako se registrira jer je to vec odavno napravila pa ako netko sazna nek javi.
Evo i dokaza :D http://img83.imageshack.us/img83/7029/vip9qi.th.jpg Edit: procitajte napomenu... |
prijava.vip.hr ti je link za prijavu jel :D
|
jel netko probao ponovno upisivanje novog korisnika?
ja vishe nikako ne dobivam ono shto sam prije, odnosno dobivam opciju kombiniranja te usluge sa bonom mobitela, shto mi bash i ne pashe. znam da prije nije bilo tako, postaja je bash free free opcija. |
|
|
je istina, i prijateljice se neki dan prijavila.
dakle, navalite! |
Evo za mene tupavca, ja nigdje ne vidim register button :o
|
Citiraj:
Molim pomoc... kako da je dobije natrag. Na tom sajtu nema nikakve naznake gdje i kako dobiti sifru. :fuming: |
moj.t-mobile.hr
privatni sam korisnik i najnormalnije oduvijek saljem 30 sms-ova besplatnih mjesecno od tamo. bila je stanka od mozda 6mj. do prelaska iz narandastog u rozo |
ja za vip imam tri accounta :D :D :D
tj.-mogao sam imati 4x ali sam bio pošten :D |
Ja sam prošli mjesec ukupno poslao 17 poruka i od toga je 15 bilo provjera računa da vidim koliko mi je ostalo para.
|
jel mogu preko vip accounta slat i na druge providere?
|
: cheers2 da, ali samo na hrvatske 098, 099, 095, 091 i neke ... +43664 i +38640 (nemama pojma za koje je to drzave broj, a neda mi se trazit...)
|
na vip se mogu registrirat samo vip korisnici je li??????
|
morash imati vip broj. ili daj preko nekoga tko ima vip broj,
a ne koristi tu opciju. ali kada se registrirash, doci ce kod sa potvrdom na taj broj. |
a sta je s ovim loco-mobyem, ja sam se registrirao davno, ali nikako ne mogu uc u onaj sms centar ili tako nesto...uglavnom nemogu (ili neznam kako slat poruke preko njega)
|
Citiraj:
|
Šta jel na locomoby još nema podrške za tele2?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |