![]() |
trzanja u igrama
Primjetio sam da mi u NFS MW i F.E.A.R. zna normalno ić slika i onda svakih nekoliko sekundi malo trzne i dalje normalno ide pa sad jel ima kakva caka da se to popravi ili je treba druge drivere probat??
|
Wie viele RAM?
|
Citiraj:
|
Ram obični?Znam koliko 6800le ima memorije.
|
Citiraj:
|
Onda neznam.Znam da sam ja s 512 imao slične simptome pa sam pomislio da je to.
|
Citiraj:
|
Malo RAM-a ili spor disk (nigdje ne vidim da su u RAID-u). I meni NFS MW šteka u 3 pm...
|
Definitivno ti je ram a još ako staviš ultra high detalje Antistropic 16x i antianalaizing 16x.Smanji detalje jer za F.E.A.R ti treba preko 1 gb rama za full detalje
|
Definitivno ti je ram a još ako staviš ultra high detalje Antistropic 16x i antianalaizing 16x.Smanji detalje jer za F.E.A.R ti treba preko 1 gb rama za full detalje
|
Citiraj:
|
Meni su se isti problemi događali a kad sam reinstalirao windows nestali su te imamo slične konfiguracije
|
to ti je do rama...
meni fear gotovo prije svake nove prostorije zatroka na 4 sec, a poslin kad napuni i isprazni memorija sve ide normalno, a sve je na high osim rezolucije tekstura to je na medium + 2x aa i 8 af, dobro ja iman 512.... |
Citiraj:
|
Trzala je i meni igra,na X1800XT !!!!!! Ali kad sam stavio 2 gige rama igra ide glatko i ne stuca apsolutno nikad i nigdje vise...
Prije sam imao gigu i oko 60-100fps-a,ali bez obzira na visoki framerate igra bi zastucala,2 gige je jednostavno must have danas za optimalno igranje... |
Citiraj:
|
NFS MW je bezobrazno neoptimizirana igra....... naravno da se problem moze rijesit s 2 gige rama ali to je suludo.
|
Ljudi, stvarno ne znam, meni nije štucala sa gigom rama, 2xAA i 8XAF, framerate između 33-50
|
Citiraj:
Isto se moze dogoditi da sa 1gb jedna igra trza a druga ne sto je potpuno razumljivo s obzirom na graficki engine i teksture i to nema veze da li je igra optimizirana za ove ili one drivere |
Možda vam ovo pomogne rješiti problem trzanja NFS:MW-a.......a ima i za još neke igre.
|
Citiraj:
|
Ma nek se goniju s takvim igrama koje štekaju bez obzira na konfiguraciju......žalosno: nono :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma iskreno neznam kaj se brinete NFS je neoptimiziran totalno ni 4gb meme nebi pomoglo ,tak da mi takve igre s kanta engine-om uopce nisu mjerila :) |
ma igra ima problem sa AA i AF,držao sam AA*2 i sve ostalo na medium bez AF,a kada sam isključio AA i stavio save na max ide dobro,prije je tako zapinjalo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |