![]() |
Caviar 80 GB, WD800JD, SERIAL ATA, 8MB cache, 7200 rpm
što mislite o spomenutom disku Caviar 80 GB, WD800JD, SERIAL ATA, 8MB cache, 7200 rpm ? koštao bi me nekih 325 kn
|
ok cijena, solidan disk...mozda malo glasniji, ali zato je i brzina tu...
|
Tiho je to...
|
meni ovaj iz siga nije bas tih, a kolko vidim, to je ista serija....tihe su P-ATA verzije...
|
Ti imaš 200 GB, normalno da je glasniji...
|
da, ali nije tolika razlika u buci samo zbog veceg broja ploca (imao sam ja 80gb p-ata verziju), ovaj hard bas rostilja, p-ata verzije su nekako ugladjenije...iako je to sve subjektivno o cemu sad pricamo...
|
Citiraj:
Ja imam taj, ali ima jedna caka kod tog diska, dotični disk oznake WD800JD proizveden do 1.12.2005. je sa sata sučeljem, a poslije 1.12.2005. je sa SATA II sučeljem! Inače najtičiji WD-ov disk kojeg sam imao, jer ima samo jednu ploču, preporuka! |
ja imam wd1200jd i to je stvarno glasan disk.. rostilja ko lud kad nest cita ili pise...
|
ka imam ovaj iz siga i moram reci da je hard NECUJAN jest da sam mu stavio aam na minimum ali duplo je tisi od hitacija ako to sto govori...
|
Citiraj:
Koliko je star, jer ja imam takva dva kom u raiidu i nečujni!? http://web.vip.hr/prako.vip/WD800JD.jpg http://web.vip.hr/prako.vip/wd1200jd.jpg |
stvar je u seriji...jer cini mi se da JS serija je ta koja rostilja...ali znam da p-ata modeli sa 8mb cachea su necujni (to je valjda JB serija)....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
trebam li imati ssc mode uključen ili isključen i 150 MB data transfer uključen ili isključen?
jer mi pc malo se zašteka kad treba koristiti hard a pogotovo kad treba nešto zapisivat ili čitat sa harda raid controller je Sil 3112 |
WD je ok disk al svakako treba izbjegavat model 160JS neznam zasto al toga modela sam imo jako puno povrata, dok veci kapacitet JS su se pokazali jako dobri
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:33. |