![]() |
Komp se ne želi ugasiti?
danas sam upalio komp, i od tad ga ne mogu ugasiti u windowsima :eek:
http://img203.imageshack.us/img203/4...rd024hc.th.png shut down ili restart uopće ne radi, kliknem, makne se prozor i ništa se ne dogodi:eek: |
neki proces u pozadini se ne zeli ugasiti.. probaj ga na dugme dolje na kucistu pa nakon restarta bi trebalo sve biti ok...
|
Kad smo već kod procesa imam isti problem nekad se ugasi normalno nekad ne, pa s kojim programom promjenti onu opciju da ne čeka da se zgase svi programi nego da se ugasi za 2-3 sekunde
|
Citiraj:
|
Uf, nakon što sam napisao ovaj 1. post i resetirao pc, nisam mogao više ući u windoze. Nakon 20-ak minuta zajebavanja preko raznih načina (čak sam i smanjivo clock lol) uspio sam ući. Probleme je radio logon screen kojeg sam skinuo danas sa deviantarta. Samo sam stavio drugi i to je to :)
ovo je bio jedan dražestan error za dobrodošlicu...faking logon screen http://img127.imageshack.us/img127/3...rd012jp.th.png |
Citiraj:
ili S programom Super Fast Shutdown. |
Citiraj:
run-regedit-hkey local mashine-system-control set001-control i onih 20000 promijenis u 1000 i bok |
S programom je jednostavnije:)
|
Ma nije imas tri klika, proaj.
|
bravo pava hackeru imaš ti pravo :);) gg
|
ja sam sad to napravio a tebi pava ide na dušu ak sam neš sje.... :)
|
Nemas frke.
|
Pava je dobro rekel, jer ako mene sjecanje ne vara samo si smanjio vrijeme za koje ce ti windowsi ubit procese ako se oni nece sami zgasit...nist vise...
|
Ako se oni ne ugase na 1000 ili 2000 nece ni na 20000 tak da ce windowsi ubiti programe tak i tak, samo malo kasnije ali 20000 je ipak malo predugo.
|
meni je daleko jednostavnije gasiti komp na shortcut. lijepo si napravite novi, pod target upišete shutdown -s -t 00 -f i nemate problema s gašenjem ili programima koji "vise". ista stvar i za restart, samo što prvi switch nije -s već -r
|
Ma i meni isto al to ne ubrza gasenje!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |