![]() |
V3 Crash! Help
Ovako....
Malo sam se igro sa svojom V3 black helo moto : wtf : .... Brisao "nepotrebne" file-ove i sad ne radi, mislim radi al kao da ne radi.... e sad kako da "flešnem" mob? Imam usb kabel, pod device manager u xp-u je instaliran "Motorola Flash Interface" i na mobitelu je pokrenut "boot loader" i piše "ok to program usb transfer mode" i što da sad napravim i s čime???? Nebi mi bio na odmet neki guide, nabrzaka ono, treba mi mob : suicide |
Citiraj:
|
znam, baš gledam
|
|
http://cafe.mobil.hr
Najbolji forum za mobove. Imaš tamo tutorial za flexanje v525 na v600, napisao ga je ihaladin (misilm da se tak zove). Procedura je ista i za v3. Dakle, downloadaš flex i flash file, čitaš taj ihaladinov tutorial i flexaš ;) Btw, definitivno posjeti ovaj Tommekov link, to je site moderatora Motorola foruma na cafe.mobil.hr, lik je odličan, uvijek spreman pomoći, još ne postoji problem koji zahvaljujući njemu i još nekima s foruma nije bio riješen ;) I na BD-ovom siteu imaš puno tutoriala u .pdf formatu (a osim toga imaš za downloadat i sve programe koji bi ti moglli zatrebat za rad s mobom) tak da ti je taj site pod mus za pogledat |
složio sam ga....
nema više tmobile-a nit ostalih gluposti.... |
Da, dobro je kaj onda nemaš onih bezvezarija u izbornicima koje samo smetaju.
Jedino je bed kaj se gubi garancija (ako si ju imao) |
Napraviš Backup :-)
|
Citiraj:
|
Ne, onda kad bude vrijeme za servis shebeš mob tako da ga više nitko ne upali i provjeri soft....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |