![]() |
ninja training camp :D
TRAINING CAMP : boxers : :clap:
|
to je ekipa iz onog tzv dokumentarca mislim da se zove extreme marshall arts!!!
onaj zuti sa duzom cupom je glavni frajer je 9 puta bio prvak na turnirima.... ovo jos nisam vidio al svaka cast oni su nasi klonovi borilackih vjestina!!!!:beer: |
Mamu im, sad su mi lagano komplekese nabili, ali nema veze cevapi skoro stizu bit ce mi lakse malo.
|
u tekkenu mi nemogu ništa :)
|
Nice!
A meni je teško napraviti stoj na rukama LOL! |
A ja mislio da je onaj parkur lik iz francuske luđak...
Predobro... |
:clap: :clap: :clap:
|
hehe ima i Break-a
Onaj lik u narandastoj majci je radio jupere iz toga je usao u flare pa u windmill pa u airchair :) nice i neka dvojica su radila popping :D I Know That Shit :D:D:D:D |
jako nice. jedine stvari koje mogu napravit od toga je salto unazad sa neke povisene povrsine i salto u naprijed sa odskocne
|
a sada nije da je uber tesko je da treba puno vremena i vjezbe ali oni su to radili na parteru i na odskocnim daskama da se tak izrazim...
Tak da mi to nije neki fun... |
hmmm .. imate na dc++ -u puno takvih filmica .. upisete martial arts i vjerojatno bu vam naslo dosta filmica takvih .. najluđi su kinezi i japanci ... skoči u zrak ko da ima federe na nogama .. neznam kolko put se okrene i onda ljepo na noge natrag ...
ime jenog takvog filmica je "Martial Arts- Capoeira Floor Demonstrations" ima svega 9 mb ( filmic je crno bjeli .. ali je ipak zakon kaj se delaju nutra ) P.S. ne .. filmic nije zasticen nekim autorskim pravima stoga sam navel njegvo ime :)) |
Citiraj:
|
koja je ono mjuza? nisan je još uspija nać.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |