![]() |
Program za defragmentaciju diskova
ovako treba mi kakav freeware naravno za preporuciti
POZDRAV I HVALA |
disk defragmenter u windowsima ;)
|
Citiraj:
upravo ovo. nekuzim zasto mjenjati konja koji vuce ? |
Citiraj:
radi li tko sa disk lite-om ??? |
Citiraj:
|
mislim da postoji puno kvalitetnijih programa za defragmentaciju...u bugu su nahvalili neki disk lite ali mislio sam da ekipa koristi nesto izvan win-a ali izgleda po vama win defragmenter rulz!!!
|
btw...isuse sta bi sa problemcicem iz Actronisa?????
|
Perfect disk
|
Diskeeper
|
O&O Defragment
|
Citiraj:
Trenutno po meni dva najbolja. Perfect disk ima podršku za mrežu dok O&O se da puno bolje konfigurirati. Mana im je da ne prebacuju swap na početak HDD-a, što radi primjerice Norton. |
hvala na odgovorima! btw mislim da sam i imao Diskeeper ... u svakom slucaju probat cu ...POZDRAV
|
acronis, riješio sam problem, previdio sam jednu sitnicu kod instalacije.
A inače uz disk defragmenter ja rabim speed disk od nortona. |
Do sad sam koristio O&O Defragmenter (do formatiranja kompa :) ), a sada koristim Diskeeper 9 i jako sam zadovoljan programom.
Scheduleano mi je defragmentiranje u "screen saver modu" tako da mi je komp samo malo fragmentiran, što mi se sviđa :) A besplatnost.. Netko je rekao da je sve na internetu besplatno :) |
Citiraj:
pretpostavljam da je ovo sarkazam ali da ti svejedno odgovorim . Ne mp3 slusam u winampu, divix-e gledam u bs playeru, nekoristim niti system restore niti ista jer imam image i samo ga vratim kada mi dodje. Tako da neznam sto si pokusao reci sa gornjim postom... |
Citiraj:
probat cu a sto se tice neta i placanja :) ...imas pravo : hello2 : |
Citiraj:
Za dobar gablec koljem po kućama.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |