![]() |
kako 6800 u Quadro ?
ima li tko iskustva iz prve ruke u modanju 6800 u Quadro ?
ja nemam, a pomoc bi mi dobro dosla. |
Pogledaj na forumu od stranice:
http://www.guru3d.com Mislim da ces se morati poigrati s Biosom kartice! |
Citiraj:
dakle ako neko ima iskustva, pogotivo hard/bios mod rado bi ih razmjenio uz pivu i cevape :beer: |
Citiraj:
|
šta niej to barem djelomično moguće sa riva tunerom?
uglavnom skini riva tuner pa potraži tu opciju - ako se dobro sjećam, nakon što namjestiš softmod iz geforce u quadro morati ćeš resetirati komp... i nanovo instalirat drivere... |
Ja mislim da se to tak radi, nisam siguran... Probao sam stavit u GeForce 6800GT i tak ju je i prepoznalo, ali nisam nista dobio s tim... :)
Probaj kak sam i ja, mozda uspije... ;) Screen... http://img424.imageshack.us/img424/7...adro1ud.th.jpg |
Modao sam ja svoju Ti4600 u quadro, al nije nis promjenilo osim pada performansi u igrama, a quadro drivere nisam mogao instalirat tak da nis od toga. Osim ak su nekaj promjenili.
|
cuo sam za varijantu sa riva tunerom i ovih dana cu je isprobat.
puno me vise zanima bios varijanta, nekako mi simpaticnija. performanse u igrama su apsolutno nebitne, u igri je 3d modeliranje,... sve zamisli/komentari su dobrodosli :beer: ako u medjuvramenu sto odradim javim/podjelim iskustvo ;) |
Nisam pokusavao s BIOS-om, al ti nema nikakve koristi od toga ak Quadro drivere nemres instalirat, a nemres ih ako modas u Riva tuneru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Da kian, al nakon modanja s rivatunerom nemozes instalirat quadro drivere, a s njima dolazi brzina rada u određenim programima jer driveri skuže da, iako je soft modana, grafička nije quadro. Mozda su u novijoj verziji popravili stvar, al čisto sumljam jer nvidia to ne smije dopustiti.
Trebalo bi se probat s fleshanjem quadro biosa, valjda bi tad proradilo kak spada |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozes snimiti kao sto se vidi iz prilozenog. : wtf : Kasnije sam skinuo SPECViewperf 8.0 i koliko se sjecam bilo je dobre razlike izmedju leice i quadrosice... Zato sam i napisao da se moze modati rivatuner tako da ne treba quadro bios. |
Nije mi se dalo čitat i jos uvijek mi se ne da. Probao sam to i nije prošlo. Budem probao opet pa cu vidjet
|
Usio sam iskopati rezultate u SPEC Viewperf-u 8.0.
|
negdje sam čuo da prođe instalacija s riva tunerom,ali sa ngo driverima,pa ko voli nek pokuša
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |