![]() |
Nagradna Igra
al sam lud.....
Ovako bilo mi je dosadno pa sam malo mislio i gledao :D. Nas na forumu ima sve ukupno ~ 5,500 korisnika, pa neka svako da po nekih 10kn i onda PCE ekipa kupi 6800GS za one pare kaj su dobili od korisnika, a svaki korisnik koje je platio min. 10kn dobi jedan broj, znaci svakih 10kn dobite broj znaci sto vise brojeva veca sansa dobitka grafe, uplate do nekog datuma i onda idu PCE team u shopping. i na kraju PCE team iz sesira izvlaci brojeve :D Odlicna prilika za one koji imaju 10kn a zele jako grafu :D PS: prijedlog da se to snimi za one koji ne vjeruju da niste njih izvukli :D Kaj kazete na prijedlog ??? |
Yok : nono :
Tako se ne potiče kreativnost: cheers2 |
ili... da svatko iz razreda da 10kn i onda raska izvuče tko je dobio karticu. mislim da je to puno lakše za izvest, a i veće su šanse za dobitak.
|
Mozda njega muci kaj ide u razred sa malo đaka, mozda ih ima samo 15 u razredu
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hehe, evo tih 5500 korisnika... :) I da, to bi bilo 14k kuna, recimo da dobijes za to 7 kartica, to je jedna kartica na 209 članova.... Rađe ću ja bingo igrati... :) |
Mislim da je to jako loša ideja na sreću imamo pametne admine pa ju sigurno neće prihvatit!: roller :
|
ove me podsjeca na skupljanje kase za pomoc .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |