![]() |
par pitanja o slaganju zvučnog sustava za komp
dakle ne razumijem se previše u ovo ali me zanima par stvari...
da spojim 2 zvučnika na komp treba mi vjerovatno nekakav reciver, jel? i neka bolja zvučna, trenutno koristim ovu integriranu AC97 |
..kupis audigy se ili neku iz te serije npr CREATIVE LABS AUDIGY SE za 200kn u hg-a i ubodes na nju Zvučnici LOGITECH, Z-4 oko 600kn takodjer u hg-a i vidjeces veselja :)
|
što dobivam kupovinom nove zvučne? čišći zvuk? bolji? šta?
gledao sam te zvučnike, ali imam kod kuće dva Sony od 120W koji mi stoje bez veze... |
...dobivas puno bolji zvuk,manje opterecenje proca u igrama,bolju podrsku za novije igra (eax),na takvu konfiguraciju steta je imati integriranu zvucnu....a ako imas vec zvucnike onda ti treba naravno pojacalo da ih pogoni...
|
S novim zvučnicima dobivaš normalno čišći i bolji zvuk, naravno ovisi o zvučnicima, i zvučnoj.
Aj reci sa koliko love raspolažeš da se lakše orjentiramo. Kažeš da imaš 2 sonya jesu to od neke mini linije zvučnici ili? |
sony zvučnici od mini linije MHC-771
dakle uzimam novu zvučnu, neki prijedlog do 250kn? i šta mi treba još da ih spojim na komp? vjerovatno nekakvo pojačalo, koje bi najbolje uzeo polovno jer su nova dosta skupa... i još jedno pitanje u vezi tog pojačala... koliko ono ima ulaza za zvučnike, tj. koliko max zvučnika mogu spojiti na njega? |
...prijedlog si dobio za zvucnu,a sto se tice pojacala imas ih s dva izlaza pa do 5.1, 6.1, 7,1 itd,po meni bolje uzeti aktivne zvucnike tipa one logitech nego pojacalo,ali to je moje misljenje...
|
jel znaš možda kako se kreću cijene pojačala, da ne popušim pare bez veze?
zvučnu ču uzet onda tu creative |
...do koliko para mislis izdvojiti za pojacalo ?,imam ti ja jedno malo koristeno...
|
Zvučna Audigy SE, a logitech Z-4 su ok zvučnici.. s tim nemreš fulat.
|
Pogle mi sig,nemos fulat : lol2 :
|
Ti nisi fer. :D
|
Citiraj:
ajd mi kupi i bit ču ti dužan do kraja života!:D |
crash - da li ti imaš samo zvučnike ili imaš i liniju na koju su spojeni?
ako imaš i liniju, onda spoji na liniju zvučnu... a ako ne, onda neko najjeftinije pojačalo koje nađeš će ti bit u vrh glave... ali iskreno, jeftinije ti je i jednostavnije uzet neki 2.1 sustav.. do 300-400kn Jolkica, kakvo pojačalo, mene zanima |
imam samo zvučnike...
ako ne budem našao nikakvo pojačalo vjerovatno si uzimam Z-4 |
Gabre:
Jolkica, kakvo pojačalo, mene zanima ...imam ONKYO A 9211 model |
|
...da
|
jel znate neki forum sa trgovinom audio opreme?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |