![]() |
razlike MX440 i MX440SE
Da cujem, posto je ova SE jeftinija stotinjak kuna. Jel to neka verzija bez bundle-a?
|
Razlika je ova:
GeForce 4 MX440 Fill Rate:1.1 Billion Texels/Sec. Triangles per Second:34 Million Memory Bandwidth:6.4GB/Sec. Maximum Memory:64MB GeForce 4 MX440-SE Fill Rate:1 Billion Texels/Sec. Triangles per Second:31 Million Memory Bandwidth:5.3GB/Sec. Maximum Memory:64MB |
Zezam
Ja ATi voljeti, ne nVidia voljeti. ATi dobar, nVidia loš. GShit4 MX 440 = sranje, GShit4 MX440SE (S = sranje E = enormno). Dobro ajde ne vrijeđam:p , čovjek je lijepo napisao iznad mene:D Bjež od jednog i od drugog:beer:
|
Ako se ne varam SE je sa SDram-om.Jos malo ce izdat GTI sa EDO ramom:fuming: (sala) AH taj marketing...
|
Citiraj:
tu i dolazi do zbunjivanja kupaca jer imaju GF4MX440 s 64 DDRa 4ns i GF4MX440SE s 64 DDRa 4ns.....i onda se pitaju u cem je jebena razlika |
danas stavljati SDRAM na grafičku bio bi totalni promašaj. ja osobno ne preporucam ni jednu od navedenih. ako želi nvidinu karticu nek uzme GF4 Ti4200, a ako želi bolju i kvalitetniju sliku (i TV out) nek uzme neki Radeon iz tog ranga. sjetite se riječi Johna Camarcka:D :D :D
|
Citiraj:
ma nek se jebe on i njegove izjave..... da sutra kupim 4600 i narucim FX da ga dobijem cim se pojavi nebi iz principa zaigrao nista u cem je on imao prste ili je samo komentirao..... ko da je covjek neki bog pa se njegovih rijeci svi drze ko pijan-plota..... covjek se cisto nazivcira vise :) |
Pitanje
A, tko je Johna Camarcka, ga netko zna? Bio netko s njim na kavi, pa skužio da je tip polubog? I Bill od M$ je rekao da će svima biti dosta 640k i da nikome neće trebati više (ak je njemu dosta onda želim vidjeti njegove Winowse koje ima za po doma, meni je i ovih 524288 (ili ti 512MB) malo):D )
|
napokon da se mogu sloziti 100% s gregom...ovo s grafickima je ko s mobitelima prije godinu i nes...moj je manji..moj ima ovo..moj ima ono...ili prije 5 godina...moj proc je 166 i jaci je odtvoje 133ojke...
postalo je trendy imati the graficke..ne cak nuzda nego "ja to moram imati"...ko zene kad ulete u prfumeriju,butik i sta vec...uzas... kaj to tocno fali gf4mx-icama? ja razmisljam o nforce 2 ploci koja ima to gore..sta bih trebao iskesirati 1200 kn za graficku koja ce mi poljubicastiti nakon 3 mjeseca? ili 1200 kn ati-u koji zna naslagati milijardu tranzistira ali nezna ih povezati da rade kao cijelina... i sad ce krenuti argument sa maximalnim rezolucijama,fps-ovima koje se satoje od 3 znamenke i sl..OK ako netko to zeli super ali ne pljuvati nesto sto je dobro ali ne u tome segmentu trzista...ko da usporedujete golf i rolls royce...ne vjerujem da bi se engleska kraljica vozila u golfu ali ne vjerujem da bi se jako puno ljudi bunilo ovdje da ima golf cetvorku..u primjeru je mogao biti i megane li sto vec ne hvatajte se na slamke :) ja imam gf2 mx i radi mi super dobro..i to je mozda stara graficka ali nije srot graficka...tu je razlika... |
i ja također imam GF2 mx i ne mislim ju mijenjat još! Camarcka sam spomenuo samo radi igrica, a ne zato jer je on neki bog jer me boli k**** za njega. igrice su inače sve zahtjevnije i sve neoptiziranije pa sam mislio ako se želi igrati nek uzme neku jaču.
|
Carmack ne samo da nije neki "frajer" nego je totalni majmun, je svaka cast na svim igrama koje je napravio. Doom, DoomII, Quake, QuakeII, Quake3, Doom3. Jel neko vidi neku slicnost medju ovim igrama? Jel se to meni cini ili Carmack zna raditi samo najprimitivnije igre u povijesti covjecanstva i kompjuterskih igrica? Mislim da je dobru platformku ala Sam secret Agent, ili Duke1 i 2 teze napravit nego ovo Carmackove igre (malo sam pretjerao, priznajem, but you got the point)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |