![]() |
Trebam jednu insajdersku informaciju
Da li itko zna u firmama HGSpot, Ve-Mil ili neka druga na kojoj jezgri su XP 1700+ ?
Dakle, trazim Thoroughbred! Hvala. When you will look for an Athlon XP 1700+ with intention to overclock it later on, you should keep in mind that there are still some older processors based on the 0.18micron Palomino core. That is why you have to make sure beforehand that the CPU you are getting is based on the new Thoroughbred. In fact, the exteriors of Palomino and Thoroughbred do differ quite a lot from each other: Palomino die is much bigger and is shaped as a square, while the Thoroughbred core is rectangular. Ne vjerujem da ce mi bas dati da si u skladistu sam odaberem proc.:( |
Re: Trebam jednu insajdersku informaciju
Citiraj:
|
Jučer ja uzeo u HG XP 1700+, na novoj je jezgri. Ali pitaj rađe nekako su me čudno gledali kad sam tražio da ga vidim tako da pretpostavljam da možda imaju i starih (koje možda uvaljaju u gotove confe).
|
Ja isto planiram uzeti procesor AMD 1700 XP i kojiu onda da uzmem ili pazim da neuzmem Palomino ili Thoroughbred. Koji je bolji za overlocking??
|
Jel ima kakva velika razlika izmedu Palomino i Thoroughbreda?
|
Razlika je ogromna izmedju Palomina i Tbreda
Kao 1.-u temperaturi (Tbred se puno manje grije - i do 8c razlike) Kao 2.-u overclocku jer je mnozitelj vec otkljucan a i samim time sto manja temp. znaci vise "mhz" Sve u svemu pravi izbor za male nofce!!!!:D |
Marac di si ti kupia svoga Tbreda na 1700 mhz?
Tor ti kažeš da si uzeo Tbreda na 1700 mhz u HG spotu a ja u cjeniku na njihovim stranicama gledam AMD athlon xp 1700+ i u njegovom opisu piše Palomino. Tako da mi sad više ništa nije jasno. |
Citiraj:
Kamo got da pogledam - core Palomino, pa ćak i za 2700+@333 FSB ( genijalni Autronic - LOL ) |
Ja sam uzeo XP 1700+ u Ventexu u Rijeci sa novom jezgrom i mogu reći da sam prezadovoljan.Temperature se kreću od 36-37 u idle i 42-44(nakon 3d mark-a ili igranja neke igre).
|
ma u hg spotu nisu promjenili ono kaj pise na cjeniku...samo su spori i ne razmisljaju...
|
Citiraj:
ima i svoj sajt ide nekako ovako simson.8m.net javim ti jos tocno cijena je 500kn |
Nisam nasao na nijednom cjeniku Thoroughbred procesor. Kod svih pise Palomino. Valjda govorimo o istom : Xp 1700+ , 1800+ 1900+, 2000+ ,2100+ . Kolko znam samo su 2200+ , 2400+ itd. na Tbred jezgri.
|
Razlika je ukratko u 0.13 i 0.18 mikona.
S tim dolazi i overclock i niza temperatura. Čitate li vi novosti na PcEkspertu ili, kao ja, samo bulaznite po forumu. |
evo ga nasao sam
http://simpson.8m.net i svi pokupovajte TBred i nafrljite ih u neslucene brzine P.S.-Palomino mi puno ljepse izgleda |
Citiraj:
pa me zanima, ono kaj on daje garanciju ... kaj ja bi njemu na rijec trebo vjerovat da ak mi nekaj krepa on ce zamijenit ?? |
Gle sto se tice garancije nisam siguran jer sam do sada samo proc kupio od njega i nadam ser da ce na tom i ostati(ostatak kompa je poprilicno svjez pa di trebao kupit nesto samo ak krepa)
Lik mi je rekao da imam garanciju na proc mjesec dana i da nesmije pocrnit i bla,bla....... Za ostale stvari najbolje ga je pitat(nazovi ga ne kosta puno) i s njim se dogovorit ali po njuvsima vidim cesto da ga hvale pa je ocito da sve rijesava na vrijeme i ne jebe radi garancije |
po čemu mogu znati koji xp1.8 imam?
|
Tbred je ak je zeleni i iam crnu naljepnicu na sebi:confused:
|
Citiraj:
No recimo hardovi i sl. na sto je garancija 3. godine ipak se trebas priupitati oce li taj covjek jos uvijek biti u hrvatskoj nakon 3 godine kad tebi rikne hard :confused: mislim da se ipak isplati za vrednije stvari dati 5-10% vise i kupit kod legalnih lopova. No opet, to je samo moje misljenje |
Citiraj:
a na koji to disk ima 3 godine garancije? imas na scsi a nekako to sverceri ne prodaju....nazalost svih nas imas stare vijesti... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |