![]() |
Xvid codec
Nabavio sam film koji je kodiran u Xvid codecu. Dotični sam instalirao ali nema tona. Help!!
|
Re: Xvid codec
Citiraj:
|
Nema koristi.
|
skini Ace mega codec pack
|
skini i instaliraj Gspot (http://dvd.box.sk/) i fino ucitaj film i on ce ti reci koji je audio i koji video codec. Fino pogledas koji ti treba i to je to!
|
|
Sto se tice Ace mega pekova i Nimo kodek pekova, dečki ostavite se tih sranja, cisti bloatware.
|
Codec packovi
Pakovi codeca ili nakupina sveg i svačeg ti je kao i autobus pun srednjoškolki, dva komada i tona gabora. Eto treba ti jedan ili dva codeca i da dođeš do njih ti u komp ubaciš s njima još tonu sranja. Kladim se da ti samo treba AC3 codec i to je to (obično se koristi sa XViDom) samo njega skini i stavi ako to još potvrdi GSpot za koji su ti već stavili link. Codec pakove izbjegavaj u širokooooom luku osim ako ne znaš točno koji dio codec paka ti treba, instalacija svih obično za posljedicu ima SS (shit situation):beer: i generiranje novih postova tipa help me:fuming:
|
Ma di to ima bus pun srednjoskolki????????
neka i jesu druge gabor ali se i one daju iskoristit na svakakve nacine!!!! |
skini ovaj filter na adresi
http://sourceforge.net/ |
Re: Codec packovi
Citiraj:
ja dosad sam stavljao nimo,neke divx,xvid i sl packove i nikad problema... |
Nije stvar u 2mb, nego u smecu koji oni dostave na tvoj komp, od registrya do .dll u system32 folderu, i naprimjer instaliras neki novi codec i on npr dodje u sudar sa tim packom i pocne zajebavati, uvijek je najbolje drzati sto manje codeca na kompu, vjeruj mi isplati se.
;) :beer: |
DIV4
:smoke: jel neko čuo za DIV4
|
DIV4 , vis mogao bi biti DivX 4?!
:D to ti je DivX 4.x kao sto ti div3 DivX 3.x |
ok, to je divx 4 ,ali s čime se može otvoriti?
Imam instaliran bundle 5.03 . Inače poruka Unknown file format DIV4 , mi se javlja kad pokušavam sa BS playerom otvoriti film Meet the parents. :beer: |
zna se desiti........
ti instaliraj divx 4.xx (mislim da je 4.12 bio zadnji ali mozda se varam) inace onaj gore poljuvani ACE Codec pack rijesava takve probleme :D |
stavio sam ace codec pack ali ni on ne otvara
|
kad nisi prvo maknio 5.3.....
makni sad ace i 5.3 pa stavi prvo ace pa onda 5.3 (iako ga mozes i preskociti dok ti nezatreba) |
:beer: :beer: hvala majstore:D
|
Re: Codec packovi
Citiraj:
K. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |