![]() |
Konačno Carnet u suradnji s VIP-om, brzi bežični internet
|
To je još uvijek preskupo, iako dobro dođe nekome tko putuje i ide često na net preko laptopa (iako među studentima i nema puno takvih).
Ono što se zapravo od CARNet-a čeka je da iskoriste WiMax. Osijek je trebao biti pilot projekt (zapravo još uvijek treba biti), ali se čeka ETF u Osijeku da dovrše projekt. Nakon toga možemo jako brzo očekivati istinski besplatan internet za članove akademske zajednice |
preskupo.....
ja bi radje dsl usr i pass :D |
:mad: Sve je to preskupo..ti ljudi nas sam pljackaju a mi svi moramo sutit:grrr: :grrr:
|
Strpite se pa ćete sa svojim CARNet accountom moći pristupat CARNet-ovoj bežićnoj mreži i besplatno koristit tu mrežu. S uvođenjem WiMaxa bi se sami modemski ulazi trebali gasiti, tako da očekujte da za godinu do dvije pozdravite svoje modeme :D
|
Zvijerko nadam se da će ti se riječi obistiniti.
|
e kad to dode.....konacno cu si moc nesta bez straha od prometa i telefonskog racuna
|
Te informacije su iz izvora ljudi koji rade u CARNet-u :D
|
Ma da flat od kojih 2mbps u tcoma bude za neku razumnu cifru do kraja godine.... polako dolazi "konkurencija".... valjda će se nešto desit....
|
Uskoro bi trebala proraditi Wimax mreža.
|
Smatram da dolaskom wimaxa,T-Com ce morati sniziti cijene ako bude htio zadrzati korisnike pa bi flat mogao pasti na nekih 250kn sto je vec prihvatljivo,treba samo cekat sto je najgore jer svi mi vec godinama cekamo da dobijemo povoljnu i brzu vezu bez nekih smijesnih limita za normalan novac.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |