PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Freelancer (online) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34302)

Ziiky 23.02.2006. 00:04

Freelancer (online)

Jel jos ko igra tu po meni fenomenalnu igru.

Ako ju igrate, pogotovo online, navratite na Void, potrebno je skinuti i instalirati Void modd (wwww.voidserver.com) koji doda par novih sistema, brodova, oruzje.

Klan nam se zove [DRAKE] i iskljucivo smo Cro profilirani

Igra nesrce puno prometa.....za 10 sati ige potrosi nekih 40mb downloada i 20 uploada.......

Panzer 23.02.2006. 00:17

Ja sam igrao do prije par mjeseci... Odustao sam jer nisam imao s kim igrat online. :( Sutra cu je ponovo instalirat i krenut igrat na ovaj server. :)

BTW: igra je fenomenalna, prolazio sam je u komadu, tj odjednom... Tolko me uvukla u pricu... ;)

Panzer 23.02.2006. 00:24

Evo, krenuo sam je instalirati... Jos samo da skinem mod i vidimo se na serveru. ;)

Ziiky 23.02.2006. 01:03

Citiraj:

Autor Panzer
Evo, krenuo sam je instalirati... Jos samo da skinem mod i vidimo se na serveru. ;)

Ajd ja sam na serveru.....
Ceka te mjesto u klanu i financijska injekcija

OveRkiLL 25.02.2006. 01:00

To je fakat super igra, al sam ju prošo negdje 20-tak puta pa ju sad više ne mogu smislit. Da bar nastavak naprave...

smigl 25.02.2006. 01:58

jesu to crackani serveri ili treba origigi igra?

Facelessone 25.02.2006. 03:01

hmm...pravila...

smigl 25.02.2006. 04:26

cuj ne trazim nikakav crack ili cdkey ili nesto slicno. samo me zanima da li igrate na origigi servera ili sarate okolo? meni je isto igra bila odlicna ali eto nije mi se dalo samome igrati ovo u mrezi zvuci jako dobro :)

Ziiky 25.02.2006. 15:00

Citiraj:

Autor smigl
jesu to crackani serveri ili treba origigi igra?

Cuj.....ne treba ti, moš` s time sto imaš!!!!!!!!!

Samo si skini Void mod i mod loader sa servera jer nes moci uci u multiplayer bez njega (link je gore)

@OverKill.....hah i ja sam ju igro nemam pojma ni sam koliko puta, sam znas da je igra stara ko biblija, proso sam 10-ak servera i sad smo pustili korjenje na Voidu.
Pa ak ti se da navrati i kontaktiraj nas.....klan [DRAKE]xxxxx.Cro:gringo:

OveRkiLL 26.02.2006. 23:29

Sad visim na Call of Duty 1 i 2, i America's Army, al ak nađem vremena i par MB viška, možda i navratim

terminator 04.03.2006. 20:03

meni je to zakon igra, samo kaj sam igrao demo :(

ćiber_manija 04.03.2006. 21:08

Meni je to isto odlična igra!
budem došao jedan dan zagrati gore!

SLOW DEATH 06.03.2006. 09:04

Igra je zakon Na žalost još ju prolazim :-( kada prođem javim se :-) v-mod imam tako da nebi trebalo bit problema!Samo da pitam koje vam je najbolje oružje???

Ziiky 07.03.2006. 00:31

Citiraj:

Autor SLOW DEATH
Igra je zakon Na žalost još ju prolazim :-( kada prođem javim se :-) v-mod imam tako da nebi trebalo bit problema!Samo da pitam koje vam je najbolje oružje???

U Void modu ti je sve prilicno drugacije od originala, pojacana su oruzja i brodovi, ima ih masa novih, a pravo da ti kazem da se vise ni nesjecam koja su original iz igre....: bonker2

Na serveru na svom brodu imam 6 Anhilatora tipe C (za hull), 1 screamer turet (za stit), 1 sunslayer torpedo luncher, 2 nomad C. disruptora, 1 nomad mine droper,

Sve ti to ovisi od nacina igre i fajta, a pogotovo u PvP-u, pa trebas naci sam sebi neki omjer. Os si stavit jaka oruzja sa malim rate-om, ili slabija sa velikim rate-om, to moras sam odluciti ovisno o stilu borbe. Recimo da je anhilator tipe c zlatna sredina.....on ti u modu ima oko 580(na hull)/300(na shield) - rate 5.88, screamer turet oko 100/6500-rate 1 i on ti je idealan za stit. Znaci ako stavis 2 kom sa jednim pogotkom stit mu je u banani, ostalo ce napraviti anhilatori......

Nema ti tu nekog pravila, sve je relativno...

Ziiky 07.03.2006. 00:33

OT....moram srediti sig (nije ga primio sa starog foruma) :)

OveRkiLL 18.03.2006. 22:03

Evo dojadili mi CoD1 i 2 i AA. Instalirao sam Freelancera i upravo skidam mod.

Panzer 19.03.2006. 03:08

Citiraj:

Autor ziky
OT....moram srediti sig (nije ga primio sa starog foruma) :)

Dobro dode onaj font kaj sam ti poslao, jel da? ;)
Sad cu negdje formatirat komp, pa mozda nece brejkat igra... :beer:

terminator 19.03.2006. 11:43

meni je freelancer odlična igra, i još k tome na netu igrat...
@ziky daj pliz smanji sig, tako upada u oko dok čitam thread

LuXor 19.03.2006. 12:08

Igrao ju ne znam koliko puta, prešao ju još više, istražio sve sisteme i mogu reći samo jedno: najbolja space igra ikad (doduše nisam zaigrao Elite...)

E.T. 19.03.2006. 16:02

Citiraj:

Autor LuXor
doduše nisam zaigrao Elite...

uf...neznas sta si propustio... Onda, u to doba, jedna takva open end igra... Mislim da je to bila prva igra u kojoj si dobio osjecaj da "zivis" u nekom drugom (tom) svijetu... A tek grafika...Svemirska postaja koja se vrti je bila "sastavljena od 14 ploha koje su bile crne a vidio se samo bijeli rub...Na jednoj se nalazio bijeli kvadrat kroz koji si morao uci...ali ne kao u npr. X2 ravno vec si morao sletiti na njega...to bi mozda bilo lako da se cijela postaja nije okretala!!! Tako da je kupnja docking computera bila prva opcija... Kasnije (drugi nastavci,verzije,sta vec) su dosli i planeti i sl. (to je bilo za "mocne PC-e", a ovo gore za dobrog starog C64)...

OveRkiLL 19.03.2006. 17:13

Ma zakon je freelancer. Kad se sjetim kad sam 5 dana istaraživao sve sisteme. A tek onaj planet majmuna:D

ULTRA 21.03.2006. 11:34

ej ziky, koju verziju igrate, ja i moja dva prijatelja bi se htjela priključit na net, al nam je glupo sve ispočetka igrat nit brod dobar imamo a ni para. ajd mi javi molim te koju verziju igrate, i ocete imat para da nam posudite, mi bi svi vozili SABRE od outcasta. javi što prije molim te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darth Maul 21.03.2006. 22:05

ja sam jedan alien-z-ev frend i igram fl vec skoro godinu dana na netu (sa nekoliko poduzih prekida).single plyr sam zavrsio nekih 4,5 puta bez ikakvih problema.

ime na serveru mi je Darth_Vader i tek sam poceo (na void-u),jel bi mogo ja upast u klan.sve sta mi treba je nesto novaca za kupit eagle-a i opremit malo.

ghoul 22.03.2006. 14:04

Karta Svemira??

No da. Veni Vidi .... ostalo će pričekati. Crko komp.
Nisam baš siguran da srće samo 40/20GB za 10 sati!
Postoji li i gdje karta s novim planetima i sustavima, mislim na mod?? a i lista oružje i opreme bi mi dobro došla.

Ziiky 22.03.2006. 14:47

Decki nemate beda svima cu pomoci sa parama da se nejebete sa sićom i slabim brodićima............ jer znam kako je to ici od pocetka (sam)
Samo u igri trazite bilo koga iz klana........[DRAKE]

PS. Tesko mi vas je naci na serveru jer neznam nickove, zovite me private kad me vidite na listi

Citiraj:

@ ghoul
Postoji li i gdje karta s novim planetima i sustavima, mislim na mod?? a i lista oružje i opreme bi mi dobro došla.
Tesko da ces naci mapu voida, pogotovo oruzja, naucices sa vremenom koja valjaju, a koja ne:D
Citiraj:

@ Darth Maul
ime na serveru mi je Darth_Vader i tek sam poceo (na void-u),jel bi mogo ja upast u klan.sve sta mi treba je nesto novaca za kupit eagle-a i opremit malo.
Naletio sam na tvog dvojnika (neki amer): baad :

Seeya in space m8....

Darth Maul 22.03.2006. 23:46

evo,ja cu bit na serveru za nekih 15-20 min,pa ako budes nazocan...

ja taj,ovaj ili Darth Sidius koristim u svim igricama,forumima i svemu tome slicnim vec dosta dugo :)

hvala unaprijed na pomoci :)

EDIT:WTF???void je pass protected,isto tako je bilo i sinoc.

Darth Maul 23.03.2006. 00:02

void je vec 2 dana pass protected WTF????

P.S.sry zbog double posta,ali edit mi ne dela.

Ziiky 23.03.2006. 02:38

Citiraj:

Autor Darth Maul
void je vec 2 dana pass protected WTF????

P.S.sry zbog double posta,ali edit mi ne dela.

Imas pass u mod manageru......lijevo u prozorcicu di je opis.
Ak nisi znao stari mod (2015) vise nevrijedi, skini 2015b

Darth Maul 23.03.2006. 09:23

a u p.m. vec sam skoro 2 paketa na adsl-u potrosio,sad jos i to :(

ma snaci cu se ja,izicat cu od prof. u skoli besplatnih sati :D

ghoul 23.03.2006. 13:46

Jel' se može na voidu koristiti neki voicechat (TeamSpeak npr.)???

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34.