![]() |
Bome se dobro pomučio za lopticu!
|
omg sta lik radi :D
|
svakja mu dalala ,char od chovjeka hehe
|
Jel dopusteno hodati po stolu? :rolleyes:
|
Ma to mogu samo ludi kinezi!
|
njemu je ochito dopushteno pretrchati preko stola.... hehe, ali dobar. :)
|
Kaji as. Matrix ping pong sam već prije pogledao.
Ti Kinezi su ludi. |
: roller : Bome je dobar.
|
Lako je kinezima skakat na stol kad su ka i komarci..neka skoči jedan domaći teškaš pa ceš vidit kakav je stol... : nono :
|
Omg koji car :)
Zakoooon :D |
Citiraj:
al ovo je zaaaaaaaaaakon : goood : :clap: |
zakon!!!
|
svaka mu dala...
fakat je nabrijan :) |
Citiraj:
ni dodirivanje stola rukom u kojoj ne držiš reket :smoke: Bilo kakve "akcije" koje uključuju pomicanje stola nisu dozvoljene. Zamisli da na nogometnoj utakmici po volji možeš pomicati gol, tako je to ovdje. Svaka čast sti kinezima, ali ako se tim bavite, nije to neka velika nauka. Jedino što me očaralo je kako onaj jedan tip napravi zvijezdu vračajući lopticu. |
nije dozvoljeno bilo kakvo diranje stola tokom poena, malo maknes stol, dotaknes ga s bilo kojom rukom i gubis poen
ocaralo te to kaj lik napravi zvijezdu? gledao sam x snimaka gdje svi kinezi koji su "lovci" to bez beda naprave inace ima puno boljih snimaka od ove sa situacijama u pravim mecevima ovo je exibicija u kini i sve je narihtano Dr. Tom ti se mozda bavis stolnim tenisom? |
Citiraj:
Onaj kinez koji napada, nema šanse da bi dozvolio (u pravoj tekmi) da mu se protivnik "vrati u igru" tj. da iz faze teške defanzive pređe u napad. I da, bavim se stolnim tenisom... Ti? Baš tražimo neko pojačanje za našu ekipu :) Uvijet je da nisi registriran u nekom klubu i naravno da pokažeš što znaš (ne one spike "ja haklam s frendom u parkiću"). |
treniram vec 10 god
registriran sam za industrogradnju, igram 1. ligu, znaci ne haklam bas s frendom u parkicu :) mozda me znas nadimak mi je magla? |
Citiraj:
Bucka trenirati. Ali ipak je prevagnuo fax i sad posao, tak da haklam SOKAZ. |
wow...predobro :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21. |