![]() |
VHS na PC
Jel tko pokusavao svoje stare VHS kazete prebaciti na PC ...
Jel to uopce ima smisla ??? Komentari, prijedlozi, sugestije ... dobro su dosle Hvala |
Moj frend to radi već nekoliko mjeseci.Za to ti treba disk od 40Gb
ili veći i dosta slobodnog vremena.Da li se isplati?Ja to ne bih radio, ali ko voli nek' izvoli:) |
@Raven_1
A koji program za to koristi ??? Imam par stvari koje bih se zelio sacuvati ... i to bih onda htio staviti na CD ... |
ma daj ajde, pa pogledaj kvalitetu slike na VHS-u, ne zelis to raditi. :D
|
Citiraj:
sn nisam iga neku kazetu 100 gina a na sam nekian frena pkupi neki film 8silen i gte pitaj sta, vrl stupin uglavnm9 i mgu reci a me slika iznenaila.....prije je ila pun gra fale mi neka slva na tipkvnici pa tekst izglea zrljan, srry |
pa di su ti? stisci srafncigerom, ko ja :D
|
Re: VHS na PC
Citiraj:
Čim mi stigne TV-kartica i ja se bacam na posao prebacivanja par kazeta na CD Mislim da je bila cijela tema o tome kako prebaciti sa VHS-a na CD negdje u BUG-u,ak te zanima mogu ti pogledat točno za broj |
Re: Re: VHS na PC
1 privitaka
Citiraj:
|
Re: Re: Re: VHS na PC
Citiraj:
|
A kak si spojijo sve skupa???
Ova slika kaj si poslao je puna smetnji... Ja sam prije imao ATI-TV/išla je u ISA slot i kablom se spajala na grafičku/ i slika mi je bila izvrsna... Onih adaptera imaš gdje hoćeš... |
1 privitaka
Ovakva je slika kad gledam a nije preko VIDEA. ona slika se odnoslia kad gledan neku kasetu a ova je kad gledam običn program. Samo da pripomenem da je slika ipak malo bolja nego što se čini na slici.
|
Citiraj:
To te ja pitam-gdje si i na kaj i s kakvim kablom spojio? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji put hoće zajebavati uzemljenje,naponi na kablu i slično,škvadra je čak znala lemiti kondenzatore na kabl jer ih je toliko zajebavalo Meni je slika bila najbolja sa koaksijalcem i s chincevima-sa s-vhs sam uvijek imao šugavu sliku A za te adaptere ti je najbolje pogledat u HAMA-i,mislim da imaju i online dućan |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj sve: i koaksijalac,i chincheve i s-vhs Možda ti je kabl u kurcu ili ćeš možda morat stavit onaj razdjelnik sa pojačalom...(ak ti je signal od antene slab) |
1 privitaka
Riješio sam problem. Slika je (kako se i vidi sa priložene slike) nemjerljivo bolja.
Problem sam riješio kupnjom ovog adaptera http://www.damiralter.hr-free.com/1m...scartinout.jpg i spajanjem na TV karticu preko S-Video IN-a i činč kabelima za zvuk. |
sada ti je slika pet put bolja na odnosu na proslu
kolko si platio taj adapter |
Citiraj:
To je inače adapter s Sonya PS jedinice. |
Citiraj:
Pogotovo kad je spojim direktno na TV a ne preko satelitskog resivera. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |