![]() |
drolja jedna asusova
eto trajala je dvije godine asusova geforce2 sve pise ispod nikad overclocana ni trunka prasine na njoj kao nova uvijek sa penilom ciscena dva ventilatora uvijek puhala direktno u nju i lijepo danas radim na kompjuteru kad se zamrzne mislim se koji k?!!! nije mi se zamrzao sistem od 200MMX niti jednom otkad sam kupio novi kompjuter. i vratimo se nazad u desktop i sve radi opet nakon minute zamrzne se majku ti jebem iskljucim ga otvorim 200mmx pomazim svoju prvi ljubav s3 trio i udahnem joj zivot nakon toliko godina i sad sve radi. zakljucak danas sve rade preko kurca sve se radi da brzo crkne namjerno :smoke:
|
Re: drolja jedna asusova
Citiraj:
izvadio sam staro JNC 300w i uvalio neko MSI (MS industrial precizno receno :D) 400w i sad radi ko zvijer |
Mene ja na proslom znao zaje__t agp patch.Radila bi mjesec dana, stala i onda uvijek ista procedura:instalacija agp patcha pa driveri.Razlog: ALI chipset.Sretno.
|
moj problem nije mogao biti softwarske prirode duboko sam uvjeren da vladam na svom racunalu potpuno jednostavno iskrivila se kartica tamo gdje ulazi monitor pa sam je ispravio nista bilo je svasta po ekranu i zamrzavalo se i polako sa mm po milimetar nalazio pravu zakrivljenost i sad naslonio sve i nedaj boze da se sto makne ali radi hvala svima
|
Ma poljubi je šakom, kuju:grrr:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |