![]() |
Samo 67000 virusa...
Jucer frend dosao do mene s hardom da mu prebacim neke mp3, i ono idem ja skenirat njegov hard, ono znam da nema antivirusni, niti nis... Stisnem da skenira , prvih 2-3 minute OK, i onda pocne listat viruse!:eek: :eek:
Evo screen... http://img143.imageshack.us/img143/9...seki5ra.th.jpg Cudim se kaj je uopce mogao nesto radit na kompu... :): bonker : |
1 crv mu je zarazio pol kompa. Mrak :D
|
Kaj je to onaj kaj baca u svaki folder gluposti tipa Internet Explorer 9.exe, Nero 10.exe, i takve gluposti? Imao je i Dialere... Valjda nece dobit racun prevelik : goood :
|
Joj..još cemo i virusne rekorde rusit.... :D
Nego jesi uspio smakinit : axeman : sve te nametnike?! |
koji lik : roller :
|
Citiraj:
Mislim da sam ih rijesio... : quake2 : Idem danas kod frenda da vidim kak mu radi komp... ;) |
Pitanje: koliko je dugo imao Windowse u komadu?
|
Citiraj:
|
E sad si sjebo moj rekord (ne moj nego tip koji je došao do mene) od 30 000 i neš...
|
bozhe ,al ima chudnih ljudi na ovom svijetu hehe
jedna poruka tebi:::: UBUDUCHE ,CHESCHE POSJECHUJ PRIJATELJE!!!!! |
hahaha lol nisam 100% ali mislim da je jedan frend imao vise...tj.zalio se da mu komp ne radi nikak...dosao je frend s...mislim kaspeljskim...nekako ga instalirao...i da antivirus se blokirao na nekih 50% skena...uglavnom se sjecam poziva...zove me frend i place od smijeha i zove me k ovom frendu da vidim to :D :D :D
|
To nije 67000 virusa nego jedan virus odnosno crv...
|
Citiraj:
:D :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
pa kak je to šljakalo 5 mjeseci........: wtf :
ovo je definitivno rekord, a stvarno trebaš biti biser da imaš tolko sranja gore......:eek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |