![]() |
thunderbird
Thunderbird koristim preko gmail-a!
Kada pošaljem mail na "hotmail" na njemu vidim hr slova (šđčćž), a kada primam mail s "hotmail-a" na "gmail" koji mi je postavljen u thunderbird-u dolaze mi hijeroglifi.... Kako da postavim character encoding u thunderbirdu? Ako netko zna.... |
|
Opet isto....
Kada šaljem bude dobro a kada primam ne vidim šđčćž, umjesto jednog slova dobijem znakova, brojeva i slova |
Kao što piše thunderbird se veže na gmail pa šaljem primam preko njega....
kad s hotmaila pošaljem poruku na gmail i na gmail se ulogiram direktno kroz firefox, pristigli mail izgleda ovako....i kako se vidi na slici i tu su slova " divlja" al kad baš uđem u mail onda je sve dobro! http://img119.imageshack.us/my.php?i...enshot24pt.jpg |
Sad sam baš provjerio, i kod mene se ista stvar događa, al to nije problem Thunderbirda niti Gmaila nego Hotmaila jer kad mi neko pošalje mail s druge adrese, hrvatska slova se vide.
|
To mi je palo na pamet pa reko valjda nije.... al evo vidim da je, frend mi je poslao s gmaila i sve je u redu!
|
Kad smo vec kod tog thunderbirda... Trebo bi postavke Iskonovog pop mail servera... net domena .. btw napisem mu mail.net.hr kak pise na iskonovoj stranici , ali nece ga ucitat... U cemu je problem???
|
Jesi spojen preko Iskona?
|
Citiraj:
jooooo. hotmailu nikada nisu radili hrvatski znakovi. brijem da ni neće. :D |
Nisam spojen prek iskona nek mi treba samo njegova mail server....
|
Trebaš bit spojen preko Iskona...
|
:( Onda cu ga taj acc izbrisat....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |