PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   S-video GF2 MX400 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3404)

Shaka 11.01.2003. 23:48

S-video GF2 MX400

Da li netko zna di se može nabavit tv-out. Kupio sam Pine-ovu grafičku GF2 MX400 64Mb bez tv-outa,ali na svu srecu ona na sebi ima one pinove na koje se natakne dodatna pločica koja na sebi ima tv-out? Ima netko ideju di to nabavit pošto i kak to sve skupa izvest, a da mi komp ne ode u dim?

sNNooPY 11.01.2003. 23:59

Probaj pitat tamo gdje si kupio graficku...

MadBoY 12.01.2003. 00:00

Re: S-video GF2 MX400

Citiraj:

Originally posted by Shaka
Da li netko zna di se može nabavit tv-out. Kupio sam Pine-ovu grafičku GF2 MX400 64Mb bez tv-outa,ali na svu srecu ona na sebi ima one pinove na koje se natakne dodatna pločica koja na sebi ima tv-out? Ima netko ideju di to nabavit pošto i kak to sve skupa izvest, a da mi komp ne ode u dim?

I ja sam se pitao da li je to izvedivo. Na mom Kyru imaju mijesta gdje bi se taj kontktor mogao zalemiti. Također postoji i mijesto za DVI priključak.

z3D 12.01.2003. 10:55

ma da, zalemit ces ga, bravo! ideja ti je jebena. :D sad za ozbiljno, on ima konektor (!!!) ako nisi citao kak spada, treba mu samo komadic elektronike, nece nist lemit. jel zna tko mozda di?

RAK 12.01.2003. 11:35

Re: S-video GF2 MX400

Citiraj:

Ništ od toga. Imaš mjesto za S-video ali za njega nemaš potrebnu elektroniku. Na svoj elektroničkoj opremi je tako tbog jeftinije proizvodnje. Na slabo dodaju čip i imaju sa dodatnom opremom. Samo ti taj čip ni u ludilu ne možeš nabaviti a sumnjam da bi ga mogao i zalemiti.

Možeš još imati VIP A i VIP B konektore na koje možeš spojiti mpeg dekodersku karticu. DVD na TV. Ostalo ništa.

Shaka 12.01.2003. 22:52

Iz grafiče mi viri 26 praznih pinova. Kod frenda sam vidio na tom mjestu nasađenu pločicu iz koje ide van tv-out. Sam tv-out nije na gafičkoj nego na tom dodatnom sranju koji se da skinut.

RAK 13.01.2003. 10:48

Citiraj:

Iz grafiče mi viri 26 praznih pinova. Kod frenda sam vidio na tom mjestu nasađenu pločicu iz koje ide van tv-out. Sam tv-out nije na gafičkoj nego na tom dodatnom sranju koji se da skinut.
Tih se 26 pinova zove VIP A na koje se spaja dekoderska kartica koja daje na TV sliku DVD-a. Ako te to zanima prodaje je Ozren jer se pohvalio prije par dana.

greg SE 13.01.2003. 11:59

Citiraj:

Originally posted by RAK
Tih se 26 pinova zove VIP A na koje se spaja dekoderska kartica koja daje na TV sliku DVD-a. Ako te to zanima prodaje je Ozren jer se pohvalio prije par dana.
neprodaje ozren......to je moje, nece mi nitko odnjeti ispred nosa zato sto sad nemam te jebene pare :D

Shaka 13.01.2003. 19:36

Dal moram flashat grafičku nakon što nabijem to gore?

RAK 14.01.2003. 10:01

Citiraj:

Dal moram flashat grafičku nakon što nabijem to gore?
To je obicna PCI kartica kao i ostale. Driver i vozi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08.